sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERFlorin Piersic se reîntâlnește cu Rodica Mandache, după 30 de ani

Florin Piersic se reîntâlnește cu Rodica Mandache, după 30 de ani

Miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a emisiunii “Te pui cu blondele”, Florin Piersic o reîntâlnește, după 30 de ani, pe Rodica Mandache sau… Doruleț, partenera sa din celebra piesă de teatru „Visul unei nopți de iarnă” de Tudor Mușatescu.

Florin Piersic

“Revederea cu Rodica Mandache, interpreta lui Doruleț din “Visul unei nopți de iarnă”, după 30 de ani, l-a făcut pe Florin să lăcrimeze și să-i spună: “Măi, Rodica, așa am îmbătrânit noi…?”, povestește Dan Negru, prezentatorul quizz-show-ului cu blonde.

Cum decurge întâlnirea dintre cei doi mari actori, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție de colecție în care Florin Piersic își va sărbători ziua de naștere.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.