sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERForever Hit, singurul mare festival care se va tine in 2021?

Forever Hit, singurul mare festival care se va tine in 2021?

forever hit
forever hit

Concertele, spectacolele si mai ales marile festivaluri au fost activitatile cel mai greu incercate de pandemie si totodata printre cele mai regretate de publicul larg. Conform unui studiu realizat de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC) in decembrie 2020, 50% dintre romani ar participa la spectacole muzicale in aer liber indiferent de cum va evolua situatia generata de COVID-19 sau in cazul in care va ramane la fel. Insa masurile anuntate de autoritati privind sectorul organizarii de evenimente par sa nu fi tinut cont de dorintele publicului si deja marile festivaluri se anuleaza pe capete.

Zilele trecute, organizatorii Electric Castle au anuntat oficial ca editia din acest an se amana pentru 2022.

Forever Hit – festival maraton cu muzica anilor 80 si 90

Desi evenimentele cu numar mic de participanti, pana la 2500 de persoane de la 1 iulie si 5000 de persoane de la 1 august, sunt avantajate, marile evenimente par a fi imposibil de organizat din pricina conditionarii numarului de participanti in functie de rata de succes a campaniei nationale de vaccinare, cat si din cauza impunerii unei suprafete de 2 metri patrati de persoana.

Cu toate acestea, un nou eveniment festivalier isi anunta cu determinare prezenta in 2021, potrivit organizatorilor. Forever Hit este un festival maraton pe scena caruia vor urca intr-o singura zi cele mai mari nume din muzica anilor 80 si 90. In spatele evenimentului programat pentru luna septembrie 2021 in Bucuresti sunt organizatorii Diskoteka Festival, care a strans in 2019 peste 100.000 de persoane in Timisoara.

„Forever Hit se va tine in 2021! In septembrie, mai exact, si va fi un eveniment de exceptie, indelung asteptat de public. Indiferent de conditiile restrictive, dupa discutii cu autoritatile, ne-am luat toate masurile organizatorice ca acest eveniment se va desfasura in acest an.” declara organizatorii.

În 2021 se va desfășura prima ediție a celei mai mari discoteci în aer liber din lume (în urma succesului pe care l-a…

Posted by Forever Hit on Sunday, May 16, 2021

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.