FOTO Comedia „Bunicul dezlănţuit“, vizionată în avanpremieră de mai multe vedete, printre care Matteo şi Kamara

În seara zilei de 2 februarie, la Grand Cinema and More din Băneasa Shopping City, a avut loc avanpremiera specială a filmului „Dirty grandpa“ („Bunicul dezlănţuit“), la care au luat parte numeroase vedete, printre care Matteo, Kamara, Alexandra Bădoi şi Adina Postelnicu.

Kamara ralflo bunicul dezlantuit

Comedia „Bunicul dezlănţuit“ îl prezintă, din 5 februarie la
cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de
nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape
de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul dezlănţuit, cu care pleacă într-o escapadă de câteva zile la rugămintea bunicului îndurerat, la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi
formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca
niciodată.

Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai
fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here