FOTO Kamelia și Ilinca, printre vedetele care au văzut în avanpremieră filmul „Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar“

Avanpremiera specială a mult-aşteptatului film „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, cea mai nouă producţie marca Disney, distribuită în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

Cele două vizionări speciale s-au bucurat de prezenta a peste 550 de invitați, jurnalişti, bloggeri, parteneri, dar şi vedete precum Alexandra Ungureanu, Alexia Țalavutis, Mircea Eremia, Andrei Leonte, Cosmin Tudoran, Ilinca Băcilă și Kamelia Hora.

Înainte de vizionare, invitaţii s-au pregătit cum se cuvine pentru reîntâlnirea cu inconfundabilul şi aventurosul Căpitan Jack Sparrow, testând cocktailuri cu rom şi fiind gata pentru o aventură pe cinste, plină de umor, suspans şi efecte speciale spectaculoase, cu atât mai intense şi mai impresionante pe ecranul uriaş IMAX.

Aşa cum şi Johnny Depp spune: „Am încercat să abordăm noi unghiuri şi să surprindem publicul. Lucrurile sunt puţin mai bizare, poate chiar mai întunecate, dar sunt şi scene foarte amuzante. Cred că acest film va avea acel element surpriză pe care îl are şi primul film”.

Javier Bardem (care joacă rolul temutul Căpitan spaniol Salazar) vorbeşte cu încântare despre noul film din seria „Piraţii din Caraibe”, mărturisind: „Fanii ştiu ceea ce îşi doresc şi vor primi acest lucru. Vor avea parte de bucurie, divertisment, vizualuri de cea mai înaltă calitate şi efecte speciale de excepţie, venind toate la pachet cu apariţia îndrăgitului Căpitan Jack Sparrow. Este o poveste care debordează de energie”.

Citeste si despre:

Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M noile nume anunțate la We Love Music Festival
S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!
Vocea de aur a Greciei, Αlkistis Protopsalti, revine la Bucureşti pe 30 martie
Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here