FOTO Lora și Matteo, printre vedetele care au văzut în avanpremieră filmul „Dunkirk“

Cea mai recentă producție semnată de reputatul regizor Christopher Nolan, superproducția „Dunkirk“ a fost urmărit în avanpremieră de presă și de vedete în format IMAX la Cinema City din AFI Cotroceni.

lora dunkirk SMS_0084

Camarazii de la Deutsches Freikorps au oferit invitaților un moment special și, respectând istoria și uniforma militară germană, i-au introdus în atmosfera poveștii construite de Nolan. Printre prezențe la evenimentul de lansare de la Cinema City s-au numărat Lora, Matteo, Kamara, Mihai Chițu și Andrei Leonte.

Genialul regizor și-a demonstrat încă o dată talentul și a montat pe marile ecrane o filă de istorie plină de emoție, tensiune, sensibilitate și realism.

Acțiunea surprinde trupele britanice și ale aliaților înconjurate de inamici pe plaja franceză și forțate să facă față unui asalt aproape imposibil de rezistat. „Dunkirk“ reunește o distribuție impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy și debutantul Harry Styles. Filmul este produs de Christopher Nolan și Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here