FOTO Vedetele au urmărit în avanpremieră filmul „Mame bune şi nebune“

Scenariştii filmului „Marea mahmureală” aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, comedia nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi în favoarea distracţiei.

Nicole Cherry Bad Moms

O producţie distribuită de Freeman Entertainment, filmul „Mame bune şi nebune” a avut deja avanpremiera în România, prilej cu care le-a oferit o experienţă unică fanilor şi vedetelor care au avut ocazia să asiste la prima proiecţie a filmului.

Nicole Cherry, Claudia Pavel, Ana-Maria Barnoschi şi Kamara sunt doar câteva dintre celebrităţile care au salutat lansarea filmului „Mame bune şi nebune” pe marile ecrane.

Acţiunea filmului „Mame bune şi nebune” ne-o prezintă în prim plan pe Amy (Kunis), cea care aparent are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării.

Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here