„Geostorm: Pericol Global“ a dezlănţuit furtuna în box office-ul românesc

Lupta lui Gerard Butler pentru salvarea omenirii a propulsat filmul „Geostorm: Pericol Global“ pe locul unu în box office-ul românesc, după ce în weekend-ul de lansare a generat venituri în valoare de 1.401.715 de lei şi a fost vizionat de aproape 62.000 de spectatori.

geostorm pericol global film 2017

Atunci când o serie de dezastre naturale au amenințat planeta, conducătorii lumii s-au întâlnit pentru a pune la punct o rețea complicată de sateliți, prin intermediul căreia şi-au propus să controleze clima globală și să mențină populaţia în siguranță. Însă acum sistemul construit pentru a proteja Pământul îl atacă și este o cursă contra cronometru pentru descoperirea realei amenințări înainte ca o furtună mondială să măture tot și pe toți odată cu ea.

Distribuția filmului „Geostorm: Pericol Global“ îl prezintă în rol principal pe Gerard Butler alături de: Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Eugenio Derbez, cu nominalizații la Premiul Oscar: Ed Harris și Andy Garcia.

Gerard Butler apare în rolul lui Jake Lawson, un om de știință care, împreună cu fratele său, Max, interpretat de Sturgess, trebuie să rezolve disfuncțiile din programul satelitului. Cornish o interpretează pe agent Servicii Secrete Sarah Wilson, Lara apare în rolul lui Ute Fassbinder, astronautul ISS care conduce stația spațială, Wu în rolul lui Cheng Long, supervizorul din Hong Kong al programului satelit, Derbez în rolul membrului de echipaj de la stația spațială Al Hernandez, cu Garcia în rolul Președintelui S.U.A. Andrew Palma și Harris în rolul Secretarului de Stat Leonard Dekkom. Tot în distribuția filmului îi regăsim și pe Zazie Beetz, Adepero Oduye, Amr Waked, și Robert Sheehan.

Scris de Dean Devlin & Paul Guyot, „Geostorm: Pericol Global“ este produs David Ellison, Devlin și Dana Goldberg de la Skydance. Herbert W. Gains, Marc Roskin de la Electric Entertainment și Don Granger de la Skydance sunt producători executivi. Rachel Olschan de la Electric Entertainment și Cliff Lanning sunt co-producători.

Echipa de creație din spatele camerelor de filmat îi include pe: directorul de imagine Roberto Schaefer, designerul de producție Kirk M. Petruccelli, editorii Ron Rosen, nominalizatul la Premiul Oscar Chris Lebenzon și nominalizatul la Premiul Oscar John Refoua, designerul de costume Susan Matheson și supervizorul VFX Jeffrey A. Okun. Muzica îi aparține lui Lorne Balfe.

Warner Bros. Pictures și Skydance prezintă, o producție Skydance şi Electric Entertainment, un film realizat de Dean Devlin, „Geostorm: Pericol Global“ a avut premiera pe 20 octombrie în cinematografe, în formatele 3D, 2D, IMAX şi 4DX.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here