Gorillaz, twenty one pilots si Deftones – headlineri confirmati la Electric Castle 2021

La inceputul acestui an am aflat, cu bucurie in suflet, ca Electric Castle a fost distins cu premiul “best medium-sized festival“ la European Festival Awards – o competiție anuala de tradiție care reunește cele mai importante festivaluri europene.

In luna martie, organizatorii evenimentului de la Castelul Bánffy din comuna Bonțida au anuntat primii artisti care vor urca pe scena celei de a 8-a ediții Electric Castle, programată pentru 15 – 19 iulie 2020. Astfel, ar fi trebuit sa avem parte de show-uri de la Placebo, The Chemical Brothers, Machine Gun Kelly si multi altii.

La inceputul lunii iunie, din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse de autoritati, organizatorii au decis sa amane editia din acest an pentru 2021. “În ultimii 7 ani, am construit, cu fiecare ediție, o lume în care putem fi liberi și de care să ne putem bucura cu toții în siguranță. De fiecare dată, energia pe care o simțim în fața scenei și bucuria pe care ne-o transmiteți în timp ce descoperiți tot ce v-am pregătit ne motivează să continuăm. Și anul acesta, până în ultimul moment, am încercat să găsim un scenariu ideal care ne-ar fi putut permite să ne revedem la castel.” – asa scria in comunicatul oficial de la acea vreme.

Astazi, dupa aproape jumatate de an fara festivaluri sau alte concerte mai rasarite, intr-un context inca nesigur pentru 2021, avem o veste buna si o raza de speranta de la organizatorii Electric Castle – primele mari trupe confirmate pentru editia de anul viitor.

twenty one pilots, Gorillaz si Deftones sunt capetele de afiș confirmate pentru EC8.
“Aceasta este raza noastră de speranță … Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează și căutăm cu toții soluții pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021. Ca întotdeauna, am lucrat pentru a vă oferi cea mai bun line-up. Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Aceasta înseamnă că primiți cel mai bun preț disponibil și rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat.” – au scris organizatorii pe pagina de facebook a festivalului.
Electric Castle 2021, headliners
Exista si un “flash sale” valabil pana pe 30 noiembrie; gasiti aici detalii despre oferta.
La momentul acesta, a opta editie a festivalului Electric Castle este programata pentru perioda 14-18 iulie 2021, desigur, cu rezerva ca nu se stie cum va evolua pandemia pana atunci si daca va impacta organizarea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here