marți, iunie 18, 2024
AcasăTIMP LIBERÎn luna martie, la Pro Cinema e timpul pentru filme de Oscar

În luna martie, la Pro Cinema e timpul pentru filme de Oscar

În viață, timpul îți poate fi cel mai bun prieten. E timpul să vrei ceva, să schimbi ceva, să fii cineva, să nu-ți fie teamă să visezi prea iute, prea puțin sau prea mult! În martie, la PRO Cinema e timpul pentru filme!

Vagabondul Milionar

Primăvara vine la PRO Cinema cu adevărate capodopere ale cinematografiei internaționale! Slumdog Millionaire, Al patrulea înger (The Fourth Angel), Șapte suflete (Seven Pounds), Soția împăratului (The Emperor’s Wife), Orașul corupt (Broken city), Țintă primară (First Target), American Psycho, Sfidarea (Defiance), Pina și Aviatorul (The Aviator) sunt doar câteva dintre titlurile care vor aduce suspansul, emoția, trăirile intense și curajul de a visa în casele tuturor românilor.

Pe 5 martie, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați să descopere fascinanta poveste a eroului central al filmului Slumdog Millionaire. Producția cinematografică, premiată cu 8 statuete de aur de Academia de film a Statelor Unite ale Americii, prezintă drama unui orfan crescut la periferia Mumbaiului, care este la doar un pas de șansa vieții lui: câștigarea unui premiu de 20 milioane de rupii la un concurs televizat. Acesta va fi arestat de poliție sub suspiciunea de fraudă, însă deznodământul va fi unul surprinzător!

Inspirat din fapte reale, filmul Sfidarea al regizorului Edward Zwick prezintă, pe 9 martie, de la 22:30, o poveste extraordinară despre familie, onoare, răzbunare, dar și supraviețuire. Filmul prezintă aventurile a trei frați evrei (Daniel Craig, Liev Schreiber și Jamie Bell), care reușesc să transforme o luptă primitivă de supraviețuire într-o răzbunare.

Pe 11 martie, telespectatorii sunt invitați în lumea fascinantă a dansului. De la 20:30, lungmetrajul Pina, câștigător al unui premiu Bafta pentru cel mai bun film documentar, ilustrează inimitabila artă a marii coregrafe germane Pina Bausch. PRO Cinema te invită într-o uimitoare călătorie pe scena dansului, cu coregrafii de excepție, multă muncă și pasiune pentru dans.

La scurt timp după ce a câștigat primul său Oscar pentru filmul The Revenant, telespectatorii îl vor vedea pe Leonardo DiCaprio în filmul Aviatorul, premiat cu 5 statuete aurii! Pe 13 martie, de la 20:30, DiCaprio îl interpretează pe Howard Hughes, un tânăr care va realiza un film care surprinde o luptă aeriană din timpul Primului Război Mondial. Producția cinematografică îl va propulsa pe tânărul Hughes direct în rândul celebrităților.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.