În luna noiembrie, Pro Cinema difuzează filme clasice de excepție

În noiembrie, clasicul te prinde la Pro Cinema! Aventurile și comediile de excepție vor însoți telespectatorii în lumea fantastică a filmelor care la vremea lor au făcut furori, iar în timpurile cotidiene fac istorie!

His Girl FridayDe luni până joi, între 18:30 și 20:30, Pro Cinema îți aduce cele mai bune filme, cu multiple nominalizări și premii Oscar câștigate, adevărate capodopere care au scris pagini frumoase din istoria celei de-a șaptea arte! Lumea fascinantă a filmelor alb-negru, dar pline de culoare, fără efecte speciale, dar pline de actori fabuloși va cuceri publicul!

Clark Gable, Cary Grant, Gary Cooper, Humphrey Bogart, Joan Crawford sau Claudette Colbert sunt doar câteva dintre numele sonore ale cinematografiei care vor face mai plăcute serile telespectatorilor, în adevărate opere de artă ale cinematografiei precum The awful truth, His girl Friday sau It happened one night!

Comedia romantică It happened one night este una dintre cele mai importante pelicule ale epocii sale, la Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 1935 fiind nominalizată și premiată la cele mai importante 5 categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal (Clark Gable), Cea mai bună actriță în rol principal (Claudette Colbert), Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu adaptat!, “The big five”, după cum este cunoscut în industria cinematografică. Producția este prima dintr-o serie de 3 filme care dețin acest record!

Un alt film de referință este The awful truth, care prezintă povestea lui Jerry & Lucy. Hotărâți să divorţeaze amiabil, vor avea un singur litigiu: Mr. Smith, răsfăţatul lor… căţel! Situațiile amuzante, cum este și cazul custodiei cățelului, vor face deliciul publicului într-o comedie de zile mari, nominalizată la Oscar pentru Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun regizor (unde a și obținut marele premiu), Cel mai bun montaj, Cel mai bun actor în rol secundar și Cel mai bun scenariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here