În Săptămâna Mare, Prima TV difuzează, seară de seară, filme româneşti

Joi seara, de la orele 20.30, Mircea Diaconu și Catrinel Dumitrescu vă așteaptă să-i revedeți în comedia Buletin de Bucureşti. Aceasta iese din convenţiile comediei sentimentale, având o poveste destul de simplă care valorifică eternul război cinematografic al sexelor. Se remarcă interpretările comice ale Dragăi Olteanu Matei şi a lui Octavian Cotescu care fac din filmul Buletin de București un adevărat succes.

VeronicaÎn Vinerea Mare, de la orele 20.30, telespectatorii vor urmări filmul de debut al regretatului actor Șerban Ionescu – Ion: Blestemul iubirii. Ecranizare a celebrului roman Ion al lui Rebreanu, filmul este realizat în 2 serii “autonome”: “Blestemul pământului” şi “Blestemul iubirii”. În regia lui Mircea Mureșan, distribuția filmului este de excepție și îi regăsim pe Valentin Teodosiu, Leopoldina Bălănuță, Ion Besoiu și Tamara Buciuceanu.

În seara de Paște, Prima TV pregătește telespectatorilor o comedie de referință: Alo, aterizează străbunica! Acest film, lansat în 1981 a avut un mare succes la public fiind vizionat de peste 5 milioane de spectatori în cinematografele românești. În distribuția filmului îi regăsim pe Sebastian Papaiani, Nicu Costantin, Coca Andronescu, Ileana Stana Ionescu sau Adela Mărculescu.

Duminică după-amiază, începând cu ora 14.00, în prima zi de Paște, telespectatorii pot urmări un film pentru toată familia – Veronica. Scenariul filmului muzical este semnat de Vasilica Istrate și de Elisabeta Bostan, cea care a semnat și regia. Fantezia și voia bună este la ea acasă în acest film și asta datorită unor interpretări de excepție, printre care și a Margaretei Pâslaru- cea care o interpretează pe zâna bună, a regretatului actor Dem Rădulescu care îl interpretează pe motanul Dănilă și binențeles Lulu Mihăescu cea care o interpretează pe Veronica.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here