Începe târgul cadourilor de Paşte de la Sala Dalles

Cum sărbătoarea Floriilor şi cea a Paştelui bate la uşă, iar toată lumea va căuta soluţii inspirate de daruri pentru cei cu nume de flori, dar şi pentru Iepuraş, “Târgul cadourilor de Paşte” de la Sala Dalles, din perioada 2 – 11 aprilie, reprezintă cea mai potrivită alegere.

afis70x100_paste

De la cafea şi ceaiuri aromate, delicatese şi confiserie şi până la bijuterii din argint şi pietre semipreţioase sau bijuterii de autor, fiecare vizitator al “Târgului cadourilor de Paşte” de la Sala Dalles va găsi câte un dar pentru cei dragi.

La “Târgul cadourilor de Paşte” vă veţi întâlni şi cu invitaţi speciali. Anca Alungulesei îi va învăţa pe cei prezenţi că “sănătatea se învaţă” în cadrul atelierelor de gătit Rawcoco, care va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 14.00.

Însă asta nu este tot: adulţii şi copiii care vor merge la Sala Dalles în perioada 2 – 11 aprilie vor putea participa la o serie de ateliere în cadrul cărora vor învăţa să picteze ceramica, să facă modelaj în lut, să cioplească lemnul, sau să încondeieze ouăle pentru masa festivă de Paşte.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here