„It’s so easy… și alte minciuni“, o carte de coleție pentru iubitorii muzicii rock

Din postura de bestseller în topul New York Times, cartea scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N’ Roses, se va lansa la începutul lunii noiembrie și în România, sub egida Editurii Casa.

Duff McKagan

Paginile cărții „It’s So Easy… și alte minciuni” poartă cititorul într-o lume a strălucirii rock-ului, care are și multe dedesubturi dureroase, dependențe și o luptă crâncenă pentru supraviețuire.

Într-un limbaj accesibil, cu sinceritate debordantă, Duff punctează perioada sa de glorie, dar și momentele de decădere, precum și acel punct de cotitură care îl determină să dea o nouă direcție propriei vieți.

Autorul relatează cum și-a creat un nou regim de viață, care l-a ajutat să iasă din lumea obscură a alcoolului și a stupefiantelor, fiind o adevărată sursă de inspirație pentru fiecare cititor, un model de forță și determinare.

El reușește în continuare să se ocupe de muzică, marea sa pasiune, are o familie fericită și este cunoscut în întreaga lume, atât ca muzician, cât și ca autor de succes.

În cartea „It’s So Easy…și alte minciuni”, Duff dezvăluie amănunte surprinzătoare despre cee ce a însemnat cu adevărat perioada petrecută în Guns N’ Roses, trupa atât de iubită în întreaga lume, care au fost momentele de glorie, dar și cele de cumpănă, disputele și motivele care au dus la destrămarea acesteia.

Duff prezintă propria sa viziune despre toate aceste aspecte, într-o carte care pentru iubitorii muzicii rock este una de colecție. Până în data de 2 noiembrie, cartea se află în precomandă, se poate achiziționa de pe site-ul edituracasa.ro și are o reducere de 35%.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here