„Jocuri de celebritate“, ediţie specială a doua zi de Crăciun. Smiley, printre invitaţi!

Mihai Bobonete și-a pregătit sufrageria de sărbătoare! Brad frumos împodobit, decorațiuni, crăciunițe și jocuri special adaptate pentru Crăciun! Nici la capitolul invitați nu s-a lăsat mai prejos! Andreea Esca, Pavel Bartoș, Smiley și Magda Pălimariu se vor distra pe 26 decembrie, de la ora 20.30, alături de căpitanii de echipă Paul Ipate și Octavian Strunilă.

jocuri-de-celebritate-craciun-smiley

Paul Ipate îi are în echipa sa pe Magda Pălimariu, Pavel Bartoș și Georgiana Moga, prietena Magdei, care luptă pentru a-și duce copilul într-un parc mare de distracții. În echipa lui Octavian Strunilă, Andreea Esca, Smiley și Raluca Leafu, prietena Andreei, care luptă pentru a-și dezvolta afacerea, le vor ține piept adeversarilor în probele speciale.

Ediția specială din a doua zi de Crăciun aduce mai multe jocuri în fața telespectatorilor. Dacă până acum concurenții treceau prin cinci probe plus cea finală, acum vor trece prin șapte probe plus cea decisivă. Multă adrenalină, dans, tensiune, presiune, influențări, multă voie bună, gălăgie si distracție vor fi aduse în fața telespectatorilor prin probele „CineMIAU“, „Bolul Kaboom“, „Cum cânți tuuuu“, „Ia-mă nene“, „Fii pe fază“, „Numele are cuvântul“ şi „Pe mâna ta“.

Telespectatorii vor descoperi că Pavel Bartoș și Smiley sunt niște români talentați și au o cultură cinematografică de invidiat! Andreea Esca este pusă pe distracție, iar Magda Pălimariu se pricepe la cântat!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here