„Legenda lui Tarzan“ a răsunat în fruntea box office-ului românesc

După ce a cucerit jungla, „Legenda lui Tarzan“ a luat cu asalt şi box office-ul românesc, unde a generat venituri în valoare de 866.631 de lei. Producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow, cu Alexander Skarsgard în rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, a fost vizionată în primele sale zile de lansare de 39.283 de spectatori, devenind astfel filmul numărul unu în clasamentul încasărilor din acest weekend.

Legenda lui Tarzan _3

În film mai apar şi laureatul Premiului Oscar Samuel L. Jackson, Margot Robbie , nominalizatul la Premiul Oscar Djimon Hounsou, câştigătorul Premiului Oscar Jim Broadbent şi de dublu laureatul Premiului Oscar Christoph Waltz.

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui, Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială.

Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie.

David Yates a regizat „Legenda lui Tarzan“ după un scenariu de Adam Cozad şi Craig Brewer, inspirat de o poveste de Brewer şi Cozad pornind de la povestirile despre Tarzan ale lui Edgar Rice Burroughs. Legendarul producător Jerry Weintraub a produs filmul împreună cu David Barron, Alan Riche şi Tony Ludwig. Susan Ekins, Nikolas Korda, Keith Goldbertg, David Yates, Mike Richardson şi Bruce Berman au fost producători executivi.

Echipa din spatele camerelor i-a inclus pe directorul de imagine Henry Braham, scenograful laureat al Premiului Oscar Stuart Craig, editorul Mark Day şi creatoarea de costume Ruth Myers, nominalizată la Oscar. Muzica este compusă de Rupert Gregson-Williams.

„Legenda lui Tarzan“ a fost filmat în studiourile Warner Bros., Leavesden, în Gabon, Africa, dar şi în locaţii din Italia şi Marea Britanie.

Warner Bros. Pictures, alături de Village Roadshow Pictures şi cu RatPac-Dune Entertainment, prezintă o producţie Jerry Weintraub, o producţie Riche-Ludwig şi Beaglepug, un film de David Yates, „Legenda lui Tarzan”. Din 8 iulie, filmul poate fi urmărit în 3D, IMAX 3D şi 4DX, fiind distribuit în România de Freeman Entertainment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here