„Lumea magiei”, primul spectacol de magie pentru cei mici din 2016

Teatrul de Magie prezintă primul show din acest an, “Lumea Magiei”, un spectacol 100% interactiv, cu trucuri inedite, în care cei mici vor avea şansa să fie, pe rând, asistenţii magicienilor!

Lumea MagieiCei doi magicieni responsabili cu buna dispoziţie a copiilor sunt Ştefania Bănică şi Emil Drăgan, singurul român care a reprezentat ţara noastră la Campionatul Mondial de Magie, cea mai importantă competiţie de profil din lume, la ediţia de vara trecută. “Lumea magiei” este un show conceput special pentru cei mici: timp de o oră, copiii şi părinţii vor fi parte dintr-o poveste magică, unde trucurile clasice sunt prezentate într-o manieră modernă.

Mai mult decât atât, “Lumea magiei” este prima reprezentaţie într-o nouă formulă: începând din luna ianuarie, Cristina Strecopitov nu mai face parte din echipa Teatrului de Magie. Spectacolul va avea loc duminică, pe 14 februarie, la Sala Dalles, începând cu ora 18:00. Biletele costă 20 de lei şi se pot achiziţiona direct de pe site-ul teatruldemagie.ro, de la casieria Universităţii Populare Ioan I. Dalles şi din reţeaua bilete.ro.

“Lumea magiei” marchează începutul unui an plin de surprize: Teatrul de Magie va deschide în a doua jumătate a lunii februarie un spaţiu destinat copiiilor, “Casa Magicianului”.

Aici, magicienii vor aduce zâmbete largi pe chipul celor mici cu o simplă mişcare iscusită de baghetă! Copiii vor putea participa la workshop-uri de magie şi vor avea ocazia să urmeze cursurile deja celebrei Academii de Magie, sub îndrumarea lui Andrei Teașcă. Mai mult decât atât, părinţii îşi pot surprinde copiii cu o petrecere magică de ziua lor, în care vor avea rolul principal!

“Ne-a bucurat foarte mult succesul pe care l-a avut Houdini Magic Bar, aşa că am hotărât să ne extindem. Astfel, a luat naştere un concept îndrăzneţ, unde vom aduce în faţa spectatorilor noştri ideile şi evenimentele din Magic Bar, dar la o scară mai mare şi într-un loc nou: Casa Magicianului. Aici vor avea loc show-uri de magie, workshop-uri și petreceri private”, a spus Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here