Luminița Lupu, Mirela Spînu şi George, fiul ei, urcă pe scenă în cea de-a patra semifinală live „Românii au talent“

Cea de-a patra ediție live „Românii au talent“ le pregătește telespectatorilor un show senzațional cu momente magice, pline de emoție, pasiune, vibrație și talent autentic. Cei 12 semifinaliști repetă zilnic pentru a le aduce vineri românilor reprezentații care să-i surprindă, să-i bucure și să le demonstreze că atunci când talentul este îmbogățit de imaginație, totul este posibil.

Mirela si George Spinu romanii au talent semifinala

Aurora Toma, Luminița Lupu, Cristian Pestrițu și Mirela și George Spînu fac parte dintre concurenții semifinalei de săptămâna aceasta și vor încerca să încânte publicul și să primească voturile ce-i pot duce în finală și în lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

La preselecții, Aurora Toma a prezentat un moment senzual de gimnastică artistică la înălțime, cu care i-a imrpesionat pe jurați. Are 25 de ani și face parte din Psychiatric Circus. Aurora a început să facă gimnastică la vârsta de 3 ani, atunci când a fost dusă la antrenamente de bunica sa, care își dorea o Nadia Comăneci în familie.

Când a crescut, ea a decis că este timpul să își croiască un drum în viață și s-a alăturat Circului Globus. În cei 9 ani petrecuți la Circul Globus a luat parte la 25 de spectacole. Pentru ea, circul este mai mult decât un loc de muncă, este un stil de viață și spune că îi dă libertatea să se transforme din sirenă în mafiot.

Luminița Lupu a cântat la preselecții o melodie hip-hop, compoziție proprie, cu un mesaj emoționant. Concurenta are 17 ani și locuiește în București, dar s-a născut și a copilărit în Republica Moldova. Luminița a venit la studii în România, împreună cu fratele său. Spune că este pentru ea tată și frate, iar ea este pentru el mamă și soră. Se au unul pe altul, iar acest lucru le alină dorul de părinți și de casă.

Luminița iubește să scrie poezii, iar pe prima a compus-o atunci când mama sa voia să plece la muncă în Italia. Nu o duceau foarte bine din punct de vedere financiar, așa că mama și-a făcut actele și a plecat. Fata împreună cu tatăl și fratele au fost triști, deoarece nu știau ce vor face fără mamă, așa că au sunat-o încontinuu și au convins-o să se întoarcă acasă.

Luminita Lupu romanii au talent semifinala

Trucurile de magie pe care Cristian Pestrițu le-a făcut la masa juriului, în etapa preselecțiilor, i-au vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care au fost încântați de moment. Cristian are 29 de ani și locuiește în București. S-a născut în Râmnicu Sărat, însă după ce absolvit liceul s-a mutat în capitală pentru a face o facultate și a se angaja.

A lucrat ca redactor la o revistă, agent comercial, actor la un teatru particular și a făcut iluzionism. De 4 ani este magician profesionist și spune că nu se vede făcând altceva. Are o pasiune pentru tatuaje, iar în momentul de față are 10, însă nu vrea să se oprească aici.

Mirela Spînu și fiul ei, George, au venit de la Milano și au cântat la preselecții o arie de operă la pian și voce. Mirela a studiat timp de 7 ani vioara și pianul, iar în timpul liceului a făcut cursuri de canto cu o renumită soprană. La 17 ani a obținut primele premii importante, iar la finalul liceului a ales să se înscrie la Facultatea de Medicină, urmând exemplul tatălui adoptiv. A primit o bursă de specializare la Milano și s-a stabilit acolo, în prezent desfășurându-și activitatea de cardiolog în 5 cabinete private.

Cu toate că are realizări remarcabile, cea mai mare o reprezintă cei 3 copii: George, Mirela și Maria. Toți copiii au activități extrașcolare, dar cel care o moștenește este George, care a început să studieze pianul la vârsta de 3 ani. De la 5 ani a început să aibă un profesor și spune că visul i s-a împlinit deja: acela de a-și acompania mama pe o scenă mare.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here