Manuel Chivari, Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan concurează pentru marele premiu la „Românii au talent“

O dată pe an, marea finală „Românii au talent“ reunește puterile unor eroi fantastici, virtuozitatea plină de eleganță, umorul plin de savoare, pasiunea trăită ca o legătură de sânge și dragostea care trece orice granițe.

Florin Zgavardici si Constantin Bardan finala romanii au talent

Cristian Zlatan, Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruși, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju și Frații Adrian fac parte dintre finaliștii acestui sezon, care te vor uimi vineri cu momente extraordinare.

Extrem de expresiv, Cristian Zlatan a impresionat jurații și publicul la preselecții și în prima semifinală cu două numere perfecte de breakdance. Cristian a primit ropote de aplauze, iar mișcările lui au ridicat sala în picioare de fiecare dată și au umplut scena de energie și vibrație.

Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan au demonstrat atât la preselecții, cât și în cea de-a doua semifinală, că tinerețea nu are vârstă. Cei doi concurenți au prezentat două satire muzicale și au creat în ambele etape ale competiției o atmosferă de neuitat.

Anisia Gafton i-a cucerit pe toți cu umorul ei incredibil. Concurenta a adus la preselecțiile „Românii au talent“ și în cea de-a doua semifinală momente de stand-up comedy care au produs hohote de râs. Anisia a ajuns rapid la sufletele tuturor, iar jurații au felicitat-o cu fiecare ocazie.

La preselecții, Nadia Buduruși a prezentat un număr de dans la bară, iar în semifinala a doua a surprins cu un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminină, senzuală, iar elementele extrem de dificile executate la bara mobilă i-au adus aplauze și aprecieri.

Manuel Chivari finala romanii au talent

Preferatul Andrei din etapa preselecțiilor, Manuel Chivari, a creat și în cea de-a treia semifinală „Românii au talent“ un moment muzical memorabil. Manuel a demonstrat că este pregătit pentru o carieră în acest domeniu și a impresionat cu timbrul său vocal special.

După ce la preselecții i-a uimit pe jurați cu talentul său și cu determinarea de care dă dovadă în ceea ce privește pasiunea lui pentru dans, Florin Bontea a revenit în semifinalele competiției și i-a cucerit pe toți cu un număr extraordinar de breakdance.

Cezara Blioju i-a încântat pe jurați la preselecții și în etapa semifinalelor live cu două momente de dans contemporan pline de semnificații. Cezara și-a exprimat perfect sentimentele pe scenă și a creat povești prin intermediul mișcărilor de dans.

Frații Adrian au adus emoția și energia pe scena de la „Românii au talent“ la preselecții și în cea de-a patra semifinală. Cei doi concurenți i-au cucerit pe toți cu talentul lor desăvârșit și cu cele două momente senzaționale de dans contemporan prezentate.

Citeste si despre:

Connect-R va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui pe 9 iunie, la Arenele Romane
UNTOLD 2023 - programul pe zile si informatii despre bilete
Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru
“Puterea Prieteniei”- un spectacol-eveniment Gașca ZURLI, despre copilul din noi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here