Mihaela Hasuna, 3,14ȚA şi Band Over urcă pe scena „Românii au talent“ în ultima semifinală

Vineri, 27 mai 2016, ,de la ora 20.30, ultima semifinală a celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“ este gata să te surprindă! Mihaela Hasuna, 3,14ȚA & Band Over, Free Balance și cei doi dansatori, Bruce și Istvan, fac parte dintre semifinaliștii celei de-a cincea ediții live și sunt pregătiți pentru un show memorbail.

Mihaela Hasuna romanii au talent semifinale

Mihaela Hasuna i-a încântat pe jurați la preselecții cu vocea sa caldă, plină de emoție. A cântat O mio babbino caro și a smuls ropote de aplauze. Mihaela s-a născut în România, dar de 22 de ani locuiește în Israel. A fost pasionată de muzică de când era mică, a făcut Școala Populară de Artă din Iași și a absolvit Facultatea de Filologie.

În 1994 s-a căsătorit și s-a mutat în Israel cu soțul său de origine palestiniană. În momentul de față, concurenta lucrează la cabinetul de avocatură al soțului ei, unde traduce acte, sau ca profesor de limba engleză la o școală generală. În România a rămas doar mama sa, care merge în fiecare an în Israel pentru a-i trece dorul de cei trei nepoți ai.

La preselecțiile „Românii au talent“ de anul acesta, membrii trupei 3,14ȚA & Band Over au cântat melodia „Drink the water“ și au încântat publicul și jurații cu apariția lor. Trupa este formată din Robert Nicolas Pița, Zoltan Rapolti-Marzell, Alexandru Coșăreanu și Ioan Mara. Robert s-a remarcat în sezonul trecut al competiției, când a cântat împreună cu formația I wanna see the moon. Concurentul a studiat vioara timp de patru ani, după care a continuat cu clarinetul și chitara bas, instrumente pe care le studiază și în prezent.

Trupa s-a înființat atunci când Robert și Alexandru au decis să părăsească I wanna see the moon. Ioan, chitarist, și Zoltan, toboșar, s-au alăturat, iar în prezent repetă într-o sală din Brașov unde își doresc să atragă cât mai multe tinere talente din oraș și să le ofere condiții optime pentru a-și urma visurile.

3,14TA & Band Over semifinale romanii au talent

Membrii trupei Free Balance au adus la preselecții un moment extraordinar de contorsionism și acrobație, cu care i-au cucerit pe jurați. Igor și Narine sunt din Chișinău și au 22, respectiv 19 ani. Narine și-a dorit întotdeauna să danseze, aceasta fiind marea ei pasiune. La vârsta de 10 ani și-a convins părinții să o înscrie la cursuri de dans, iar până în acest moment stăpânește următoarele stiluri: breakdance, dans oriental, latin, indian, pop și clasic. În prezent este studentă la Facultatea de Filologie în Chișinău și, în paralel, face și a doua facultate, specializarea Coregrafie.

Igor a făcut sport de mic, fiind pasionat de fotbal, dar și de kung-fu, kick-boxing, taekwondo, tenis de masă și parkour. După 10 ani de antrenamente și-a rupt ligamentele și a fost nevoit să renunțe la aceste sporturi. Cei doi concurenți se înțeleg foarte bine și, chiar dacă uneori se lovesc la antrenamente, spun că acest stil merită orice sacrificiu, pentru că le oferă o satisfacție uriașă.

Cei doi dansatori, Bruce și Istvan, au combinat la preselecții mai multe stiluri de dans și au ridicat sala în picioare. Pentru Bruce, dansul nu era o prioritate la început, el fiind preocupat cu sportul. A practicat tir de performanță și a câștigat numeroase medalii și premii. S-a îndrăgostit de dans datorită fratelui său, așa că a plecat în Statele Unite pentru a studia dansul și acolo a colaborat cu baletul unor emisiuni de succes.

Istvan a copilărit într-o familie de cadre militare, dar nu a fost atras de o carieră în acest domeniu. A făcut câteva cursuri de dans și în numai doi ani de exercițiu era cel mai experimentat dansator din Piatra Neamț. A participat la concursuri prin țară și s-a mutat în București pentru a studia la UNATC. A abandonat facultatea, a plecat în Statele Unite, unde muncea zi și noapte pentru a-și putea plăti cursurile de dans.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here