Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait, spectacole de stand-up comedy pe scena Sălii Palatului

Patru dintre actorii îndrăgitului serial de comedie „Las Fierbinți“, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait, se pregătesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Sala Palatului.

Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita, Mihai Rait

După succesul de anul trecut, cei patru și-au propus să repete experiența și să-i înveselească pe români preț de câteva ore cu glume noi, special gândite pentru acest eveniment.

“Show de stand-up la Sala Palatului! Ce vorbești dom’le! Să performezi în fața a 4000 de oameni și ei să mai și râdă de ceea ce spui tu. Pentru că anul trecut au râs… da, da chiar și la mine :)). Ăsta cred că e visul oricărui comediant, iar eu fiind începător oarecum în treaba asta, pentru mine e… ia uite că nu îmi găsesc cuvintele… e maxim! Frumos! Abia aștept! Mă apucă emoțiile de pe acum. Parcă văd că iar nu mai dorm cu 2 săptămâni înainte”, a declarat Mihai Rait – Warm-up Artist al evenimentului.

“E indicat să fiți la spectacolul ăsta dacă vreți să începeți anul viitor cum trebuie. Eu vă zic: cine o să vină la spectacol și trimite acest mesaj la încă zece prieteni, e fericit tot anul 2016! E garantată treaba! Dacă ignorați acest mesaj și nu-l trimiteți la încă zece persoane, o mare nenorocire vă așteaptă! Au pațit-o și alții… L-au ignorat și au rămas acriți și fără zâmbet tot anul! Încercați și dacă nu o să fie așa, puteți să îmi scrieți un mail în care să îmi reproșați tot felul de lucruri, pe adresa nues[email protected]. Deci, ne vedem acolo! Aveți grijă!”, a spus Costi Diță – Warm-up Artist al evenimentului.

Adrian Văncică, Main Artist al spectacolului, a completat: “Sunt pregătit pentru întâlnirea de anul acesta de la Sala Palatului și zău că am emoții. Avem glume noi, că doar ni s-au întâmplat multe anul ăsta, și îi așteptăm pe toți cei care au chef de râs zdravăn, pe cei care ne știu de la televizor și nu ne-au văzut niciodată live, pe cei care nu știu ce înseamnă stand-up comedy și vor să afle acum, pe cei care nu merg în cluburi pentru că îi deranjează fumul, dar și pe cei familiarizați cu acest gen! O să fie un spectacol cu subiecte pe care fiecare le-a gustat la un moment dat”.

“Românul se pricepe extraordinar de bine să facă haz de necaz și să râdă cu poftă, chestie pe care alte nații o privesc cu invidie. Noi vă invităm să veniți și anul acesta la un spectacol de stand-up comedy mega ultra original, cu glume desprinse și inspirate din viața noastră, dar și a voastră”, a spus Mihai Bobonete – Main Artist al evenimentului.

Citeste si despre:

UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024
Muzica, dans, fotografii şi hărţi de arhivă, între 20 şi 24 septembrie, la "Zilele Bucureştiului"
Prima ediție Timișoara Music Awards are loc pe 23 septembrie
Trei seri magice pe scenele din Cluj, Oradea și București cu celebrul grup Il Volo

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here