Momente unice în istoria „Românii au talent“, pe 4 martie

Vineri seară, cel mai tare show de divertisment, „Românii au talent“, le va aduce telespectatorilor o ediție extraordinară, cu momente unice în istoria emisiunii, care-i vor ține pe toți cu sufletul la gură, originalitate și foarte multă distracție atât la masa juriului, cât și în culise și pe scenă.

Juriul Romanii Au TalentUnul dintre concurenții care vor intra în competiție mâine a impresionat-o pe Mihaela și a determinat-o să spună: “Foarte tare momentul, foarte diferit! Candidează, oricum, și la un premiu de originalitate!”.

Au fost și sezonul trecut la „Românii au talent“, dar anul acesta au revenit într-o nouă formulă, iar juriul a apreciat acest lucru. “E cu totul altceva decât am văzut anul trecut. Îmi pare rău că am fost atât de dur anul trecut!”, a spus Andi.

Tot mâine vom vedea și cărei concurente i-a spus Florin: “M-ai dus de colo-colo cu fețișoara ta de birmaneză”, dar și cărei jurate îi aparține următoarea declarație: “Eu sunt răvășită de prezența ta! Sunt invidioasă!”.

În ediția de vinerea aceasta, românii vor vedea și cel de-al doilea golden buzz al sezonului, dar și pentru cine au decis Smiley și Pavel să apese golden buzz-ul lor, special inventat de cei doi pentru a premia prestații inedite, care îi impresionează.

Seara se va încheia cu un moment unic la Românii au talent, care a ridicat sala în picioare și a făcut-o pe Andra să spună: “Îmbracă-te, îmbracă-te! Sunt și copii în sală!”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here