Neversea 2020 – primii artisti confirmati

Neversea, cel mai mare festival de muzică care are loc pe o plajă din România, a confirmat primul val de artisti care va urca pe scena ediției cu numărul 4. Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar fac parte din line-up evenimentului care se va desfasura in perioada 2-5 iulie.

Rapper-ul american TYGA, unul din cei mai apreciați artiști din noul val (cu un Disc de Platină, un Disc de Aur, un premiu Grammy si numeroase premii MTV Music in portofoliu) va canta în premieră în România. In 2019, Tyga a fost prezent 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard.

Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat prima pozitie în TOP 100 DJ MAG 2019, vor urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului. Cei doi frati de origine belgiana se numara printre invitatii de marca din ultimii ani de la Untold, de fiecare data oferind publicului un show remarcabil.

Dupa ce in 2018 au cucerit publicul de pe Cluj Arena, celebra formație hip hop/R&B & pop/dance, originară din Los Angeles, Black Eyed Peas, va face parte din line-up-ul Neversea. “Ritmo”, cea mai recenta piesa a trupei si soundtrack pentru filmul “Bad Boys 3” a devenit un fenomen în mediul online (in 3 luni de la lansare, pe YouTube a strans peste 430 milioane de vizualizări, iar pe Spotify peste 300 milioane de stream-uri).

Artistii care au fost confirmati pana acum la Neversea sunt:

 • TYGA Black
 • Eyed Peas
 • Passenger
 • Parov Stelar
 • Dimitri Vegas & Like Mike
 • Timmy Trumpet
 • Nina Kraviz
 • Jamie Jones
 • Paul Kalkbrenner
 • Borgore
 • Dub FX

Biletele pentru Neversea 2020 au fost puse în vânzare începând cu luna octombrie a anului trecut. Biletele pentru o zi se găsesc la prețul de 59 de euro (+ taxe).

Abonamentele General Acces Basic au prețul de 124 de euro (+ taxe); aceasta varianta permite check-in online gratis, în 30 de zile de la momentul cumpărării abonamentului.

Abonamentele General Acces Flexi au prețul de 136 de euro (+ taxe); aceasta varianta permite check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea evenimentului.

Abonamentele General Access Risk Free sunt disponibilie la prețul de 139 euro (+taxe); această variantă permite check-in gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziționare, iar abonamentul poate fi returnat cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

Vor fi scoase la vânzare și abonamentele VIP, la prețul de 210 euro (+ taxe), acest abonament fiind dedicat celor care au peste 18 ani. Cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Filmul editiei de anul trecut a Neversea, cu prezentarea celor mai spectaculoase momente si transpunerea cinematogrifa a atmosferei de festival poate fi vizionat mai jos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here