O nouă ediție Diskoteka Festival. Dj Bobo si Las Ketchup sunt doar câteva dintre legendele care vin în România

Diskoteka Festival, cel mai mare festival retro din Europa, revine în 2020 cu o nouă ediție, în Timișora, pe stadionul ,,Dan Păltinișanu”.

festivalul diskoteka
festivalul diskoteka

Pentru întâlnirea din 1-3 mai 2020, organizatorii surprind cu un nou line up de top format din artiștii legendari care au marcat muzica anilor ’80-’90. DJ Bobo, Snap, Las Ketchup, No Mercy sau Londonbeat sunt doar câteva dintre numele care vor face orașul de pe Bega să trăiască, din nou, trei zile de magie. ,,Un show de lumini și sunet unic în România” Succesul primei ediții, care a adunat peste 100.000 de spectatori pe durata festivalului, s-a datorat și unui show incredibil de sunet și lumini, care va fi menținut la cele mai inalte standarde.

Dacă în prima ediție, efectele speciale și cea mai mare scenă din România, i-au uimit pe spectatori, în mai 2020 surprizele vor atinge noi limite: ,,Este o responsabilitate tratată cu maximă seriozitate, să oferim României cel mai mare spectacol din toate punctele de vedere de la artiști, la décor, scenă sau lumini. Pregătirile pentru noua ediție au început deja, vom colabora cu profesioniști din mai multe părți ale Europei astfel încât să răspundem așteptărilor pe care le au fanii Diskoteka”, spune Radu Andrei Tudor, coordonatorul festivalului Diskoteka.

În plus, gazda Telejurnalului principal al televiziunii publice, vorbește și despre emoțiile de a fi pe scenă și a trăi momente pe care urmează să le povestești copiilor – ,,Genul de eveniment pe care îl povestești viitorilor copii” .

diskoteka
diskoteka

,,Este genul de spectacol pe care nu ai cum să îl uiți, pe care urmează să-l povestești celor mai tineri și spun asta după ce am trăit energia și emoțiile Diskoteka, timp de trei zile, fix pe scena festivalului, moment de moment. Am simțit fiecare zâmbet și fiecare bliț, alături de oameni. Cred că Diskoteka este un fel de breaking-news, care ne ține pe toți cu sufletul la gură”, încheie zâmbind prezentatorul.

De astăzi, biletele Diskoteka au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al festivalului și beneficiază de o promoție specială EarlyBird, .pentru un număr limitat de abonamente. De asemenea, Diskoteka are și un sistem de ticketing special, fiecare abonament fiind asigurat în cazul unui incident care ar putea să-ți impiedice prezența la eveniment, după ce ai achiziționat abonamentul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here