duminică, iulie 21, 2024
AcasăTIMP LIBEROrganizatorii Astra Film Festival 2016 provoacă publicul la un concurs de creativitate

Organizatorii Astra Film Festival 2016 provoacă publicul la un concurs de creativitate

Astra Film Festival te provoacă la o probă de creativitate! Afișul AFF 2016 va fi rezultatul unui concurs la care te invităm să participi dacă ai idei și priceperea de a le pune în practică sub forma unui concept grafic relevant.

Astra Film Festival

Astra Film Festival a început ca un pionierat în domeniul filmului documentar și s-a dezvoltat organic de-a lungul celor 22 de ediții, fiind cel mai longeviv eveniment cinematografic internațional din România. Ingredientele care au făcut din fiecare ediție a festivalului din Sibiu ”un flow aproape magic” sunt programarea originală, diversitatea și calitatea programului, inovația, deschiderea către valori universale și încurajarea comunicării libere. Toate acestea se regăsesc în afișele create în ultimii ani de artiști precum Dan Perjovschi, Carmen Lidia Vidu sau Coralie de Conzaga.

Astra Film Festival a știut dintotdeauna să își fidelizeze publicul și să atragă public nou prin deschiderea către nevoile culturale ale comunității și tot către publicul larg se întoarce și în 2016 căutând să implice persoane talentate și interesate în dezvoltarea unui nou concept vizual. La fel ca filmele din selecția festivalului și conceptul vizual care va ajuta la promovarea acestora se dorește a avea un limbaj universal, original, creativ și de impact care să transmită spiritul și esența Astra Film Festival.

Poți retrăi atmosfera magică de la ediițiile anterioare ale festivalul vizionând materialele video încărcate pe contul oficial de YouTube.

Câștigătorul va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro și va ceda drepturile de autor pentru conceptul vizual al ediției din 2016 a Astra Film Festival, care se va desfășura între 17 și 23 octombrie. Vizualul câștigător are șanse să apară și pe tricoul oficial AFF 2016.

Toți cei care se vor afla pe shortlist-ul din care va fi ales câștigătorul vor primi câte un full pass pentru două persoane la festival, iar posterele lor vor apărea pe site-ul www.astrafilm.ro, pe conturile social media aferente festivalului sau în mass-media.

Termeni de participare:

Perioada de desfășurare a concursului este 8 aprilie, ora 08:00 – 8 mai 2016, ora 24:00. Câștigătorul va fi anunțat în data de 16 mai 2016.

Toate propunerile vor fi trimise pe adresa [email protected], iar în subiectul mail-ului va fi specificat ”Concurs vizual AFF 2016” și se va atașa posterul în format .jpg sau .png.

Posterele trebuie să fie trimise în versiune finală, nu sunt acceptate schițe sau drafturi.

Posterul final va trebui să conțină aceleași elemente / informații prezente și pe afișele anterioare: logo, date, oraș, site etc.

Câștigătorul trebuie să pună la dispoziția Astra Film fișierul original într-un format vectorial editabil care să permită declinarea în formatele: afiș festival, pliante, panouri publicitare outdoor, catalog festival, steaguri stradale, programe printate, bannere online etc.

Câștigătorul cedează organizatorilor Astra Film Festival dreptul de a expune / tipări / distribui / reproduce grafica în scopul promovării evenimentului pe o perioadă nedeterminată.

Câștigătorul va intra în posesia premiului doar după ce va preda conceptul în formatul digital amintit mai sus.

Premiul se acordă în lei la cursul BNR din ziua plății. Câștigătorul este responsabil pentru achitarea taxelor sau a altor obligații către bugetul de stat aferente valorii premiului.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.