Picnic britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“

Duminică, 21 iunie, British Council organizează un picnic tradițional britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Evenimentul va avea loc între orele 11.00 și 14.00 și marchează 15 ani de la înfiinţarea Centrului de Limba Engleză din Bucureşti. La picnic pot participa atât cursanții British Council, cât și publicul larg.

muz

Participanții sunt așteptați să vină cu coșulețul propriu de mâncare și băuturi răcoritoare, în timp ce organizatorii de la British Council îi vor aștepta cu o mare varietate de activități distractive pentru copii – jocuri și concursuri, modelare în lut, spectacole de știință și magie, vânătoare de comori, face painting și mozaicuri. Acordurile de chitară vor condimenta picnicul grandios la care sunt așteptate peste 2000 de persoane.

British Council pune la dispoziția publicului larg 500 de bilete gratuite care vor acoperi taxa de intrare la muzeu. Organizatorii oferă două bilete gratuite per familie (un bilet de copil și un bilet de adult), iar cei interesați pot intra în posesia lor trimițând un mesaj la adresa de email contact@britishcouncil.ro, cu datele de contact ale celor doi membri ai familiei. Pentru ceilalți membri care doresc să participe la eveniment se va achita separat biletul de intrare la muzeu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here