Prima TV a achiziţionat drama istorică „Putere şi glorie“

Prima TV a achiziţionat cea mai de succes producție turcească din ultimii ani, “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul), un serial care a fost comparat de nenumărate ori, de telespectatori, cu “Urzeala tronurilor” (Game of Thrones).

Putere si GlorieScris şi regizat de Mehmet Bozdağ şi produs de Metin Günay pentru televiziunea turcească TRT 1, serialul s-a bucurat de un real succes în ţara de provenienţă. Anul acesta producţia “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul) a fost achiziţionată în peste 20 de ţări, printre care şi România.

„Am achiziționat acest serial pentru publicul din România, ca o completare a ofertei noastre de programe, pentru că este o producție care a înregistrat rezultate foarte bune în țările în care a fost difuzată. De exemplu, Televiziunea naţională din Turcia a fost lider de piaţă, pe target-ul comercial, în fiecare zi de miercuri, când a difuzat serialul, producţia având o medie de 20% cotă de piață. În Turcia, serialul a fost difuzat pe un format de 3 ore, noi l-am achiziţionat într-un format de o oră comercială”, a declarat Răzvan Borş, Director de Programe Prima TV.

Acţiunea serialului se desfăşoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viaţa lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. De coregrafia serialului s-a ocupat aceeaşi echipa care a lucrat pentru filme precum “The Expendables 2”, “47 Ronin” şi “Conan Barbarul”, iar costurile acestei producţii s-au ridicat la aproximativ 10 milioane de dolari. Producătorii serialului au reuşit să reproducă perfect atmosfera acelor vremuri cu ajutorul decorurilor spectaculoase, al costumelor impresionante și al locațiilor de filmare.

În “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul) veţi vedea cum un singur om poate schimba soarta întregii lumi. Veţi fi purtaţi în povestea plină de aventură a lui Ertuğrul, în lupta acestuia împotriva cavalerilor templieri şi a mongolilor, luptă care va duce la naşterea Imperiului Otoman. Va reuşi Ertuğrul să-şi unească poporul împotriva duşmanilor? Lupta pentru tron îi va transforma pe Ertuğrul şi pe fratele sau Gundogdu în duşmani de moarte? Vor reuşi Ertuğrul şi Halime să-şi salveze dragostea? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspuns în drama istorică “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul).

Comparată de telespectatori, de nenumărate ori, cu “Urzeala tronurilor” (Game of Thrones), drama istorică “Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul) va fi difuzată în curând la Prima TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here