Primii artisti confirmati la Untold 2021

David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, The Script, Parov Stelar se numara printre primii headlineri confirmati la editia Untold din acest an.

Dupa ce in urma cu doua saptamani organizatorii Untold au confirmat perioada de desfasurare  a festivalului intre 9 si 12 septembrie, astazi au venit cu o noua veste frumoasa, anuntand primul val de artisti.

Pe scena principala avem, ca in fiecare an, un lineup alcatuit din artisti care fac parte din „Top 10 Best DJs”: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike. La acestia se adauga: Afrojack, Benny Benassy, Steve Aoki si inca cateva nume cu rezonanta. Dupa ce am bifat zona de EDM, remarcam trupa irlandeza de rock „The Script”, rapperul american Tyga – in premiera in Romania si desigur, Parov Stelar (un muzician si producator iubit in Romania si care a fost prezent in mai multe concerte la noi in tara).

Pe scenele Galaxy si Alchemy avem artisti cu prezenta traditionala la Untold, dar si nume noi. Remarcam Paul Kalbrenner, Amelie Lens, Nina Kraviz, Chase & Status, Dub fx.

Cu siguranta vor urma si alti artisti care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Inca nu avem niciun headliner de senzatie, dar, ca in fiecare an, acesta nu va lipsi. Lista celor peste 200 de artisti va fi actualizata in perioada urmatoare.

First Artist Announcement | UNTOLD 2021

This is just a part of our glorious line-up of over 200 artists. Get ready to create fantastic memories together with friends at the most awaited chapter of UNTOLD! 🌒Tickets on sale now: https://untold.com/tickets/

Posted by UNTOLD on Tuesday, June 22, 2021

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here