marți, iulie 16, 2024
AcasăTIMP LIBERPro TV intră în noul an cu „Sentimente“, concertul Loredanei Groza de...

Pro TV intră în noul an cu „Sentimente“, concertul Loredanei Groza de la Sala Palatului

De Revelion, Pro TV a pregătit acțiune, aventură, thriller și comedie cu patru filme în premieră: „Furios și iute în viteza a 5-a“ (acțiune), „Bunicul dezlănțuit“ (comedie), „Gardienii galaxiei“ (aventură) și „Ispita“ (thriller). Umorul și distracția sunt garantate în edițiile speciale „Ce spun românii“ și „Jocuri de celebritate“, iar concertul „Sentimente“, al Loredanei Groza, va aduce muzica și energia în casele românilor.

revelion-pro-tv-loredana-sentimente

Sâmbătă, 31 decembrie, comedia „Aventurile lui Joe Dirt“ ne aduce în prim plan, de la ora 14:15, persoana care este întotdeauna în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Joe Dirt are un vis măreț: să își cunoască părinții. De aici începe aventura care îl duce chiar în Los Angeles! De la ora 16:00, Queen Latifah și Gerard Depardieu pornesc în „Ultima vacanță“, cu banii economisiți de-o viață la saltea.

De la ora 18:00, aflăm „Ce spun românii“, într-o ediție specială, în care magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ștefan Simion) se vor confrunta cu actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piștereanu).

Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel sunt invitații de seamă ai lui Mihai Bobonete, de la 20:30, în sufrageria sa din „Jocuri de celebritate“! Replicile și glume invitaților vor fi cu greu ținute în frâu de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

După numărătoarea inversă la sfârșitul căreia ciocnim alături de cei dragi în cinstea unui an bun, Pro TV aduce în casele tuturor românilor, de la ora 00:00, concertul „Sentimente“, al Loredanei Groza. Stilul inconfundabil al Loredanei va umple fiecare casă de energie, muzică bună, chef de dans, dar și romantismul care vine odată cu piese ca „Bună seara, iubito!“.

Duminică, 1 ianuarie, ne vom amuza cu „Epoca de gheață 4: Continente în derivă“, de la ora 11:00. Manny, Diego și Sid vor porni în cea mai mare aventură, folosind un iceberg pe post de barcă. De la ora 12:30, învățăm ce înseamnă să ai un „Spirit rebel“, atunci când autoritățile iau decizia să interzică muzica și dansul. Comedia continuă de la ora 17:15, cu „Sunt plecat din oraș“, povestea unui bebeluș de numai nouă luni, care se plictisește și decide să pornească la plimbare prin oraș.

De la ora 20:30, acțiunea revine în forță la Pro TV, cu „Furios și iute în viteza a 5-a“. Fostul pușcăriaș Dominic Toretto (Vin Diesel) face echipă cu fostul polițist Brian O’Conner (Paul Walker) pentru a da o ultimă lovitură care ar trebui să le recâștige libertatea. Urmează Robert De Niro în „Bunicul dezlănțuit“, de la ora 23:00, care va strica planurile perfecte de nuntă puse la cale de nepotul său.

Luni, 2 ianuarie, Pro TV a pregătit, de la ora 12:00, filmul „Matinal cu scandal“, în care noua producătoare a unei emisiuni matinale trece prin momente destul de complicate, pentru că cei doi prezentatori nu sunt chiar cei mai buni prieteni în spatele camerei. De la ora 15:45, „Fantoma mea iubită“ ajunge în casele românilor, cu romantismul și drama clasicului film.

Imediat după Știrile Pro TV, e timpul să îi cunoaștem pe „Gardienii galaxiei“, de la ora 20:30! Povestea se desfășoară în secolul 31, când un grup de eroi se adună pentru a proteja Galaxia de atacurile unor creaturi malefice. „Ispita“ începe la ora 22:45, cu povestea a cinci bărbați însurați, care închiriază un apartament în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.