Quarantine Fest: UNISON’G – primul festival online de muzică ce trece Prutul

Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor da ritmul serii de miercuri, 29 aprilie, la Quarantine Fest: UNISON’G, un concert caritabil care va putea fi vizionat online din orice colț al lumii, începând cu ora 18:00 (ora României).

Quarantine Fest: UNISON’G va avea loc în data de 29 aprilie 2020 și este primul festival online cu scop caritabil care va viza în același timp publicul din România și din Republica Moldova. Obiectivul principal al festivalului este colectarea de fonduri pentru personalul care se află în linia întâi de luptă împotriva COVID-19 în România și Republica Moldova, prin intermediul Asociatiei ZI de BINE (România) și a campaniei Împreună pentru Voi (Moldova), care acordă ajutor celor. Puteți dona online pentru aceste cauze prin intermediul platformei de crowdfunding Gofundme și pe Facebook.

„Evenimentul se extinde în România după o primă ediție foarte reușită în Moldova care a avut loc în data de 8 aprilie. Vom oferi muzică bună, vibrații intense și emoții pozitive, toate, la unison, din respect față de cadrele medicale din ambele țări, care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus,” menționează Constantin Șevciuc, CEO-ul vinăriei Chateau Cristi, organizatorul evenimentului.

Quarantine Fest: UNISON’G va înseamna peste trei ore de muzică live, redată într-un format complex din punct de vedere tehnic, chiar din casele artiștilor.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de facebook a Quarantine Fest: UNISON’G.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here