Radu Vâlcan, rol de rege malefic în „My Little Pony: Filmul“

Prezentator al emisiunii „Insula iubirii“ de la Antena 1, Radu Vâlcan îşi face debutul în dublajul de animaţie cu un rol negativ în „My Little Pony: Filmul“, unde îl interpretează pe Regele Storm, din 13 octombrie, odată cu premiera filmului pe marile ecrane.

Radu Valcan Regele Storm

Cum animaţia „My Little Pony: Filmul“ reprezină primul proiect de acest gen atât pentru Radu Vâlcan, cât şi pentru aleasa inimii sale, Adela Popescu, se poate spune că această lansare marchează un debut în familie.

Pentru Radu Vâlcan întreaga experienţă a dublajului a fost o surpriză plăcută despre care a declarat: „Faptul că debutez ca personaj negativ într-un dublaj de desene animate mi s-a părut o idee senzatională încă de la început. Am acceptat cu plăcere. Este pentru prima dată când fac aşa ceva. Nu ştiu dacă are legătură cu faptul că sunt tătic, însă abia aştept ca fiul meu să meargă la cinema, atunci când va putea să înţeleagă ce se întâmplă, şi să se bucure să mă audă. Între mine şi personajul dublat nu există nicio asemănare. Nu sunt atât de isteric. Din contră, sunt un om foarte calm. Sper să nu se sperie copiii de mine“.

„My Little Pony: Filmul“ aduce în prim plan pe marile ecrane momentul în care o forţă întunecată ameninţă armonia din minunatul tărâm Ponyville, aşa că cele şase prietene curajoase, Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity, pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât şi provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

Din 13 octombrie, cei mai simpatici ponei îşi aşteaptă fanii în cinematografe, alături de vedetele care le-au împrumutat vocile, numai în animaţia eveniment „My Little Pony: Filmul“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here