#RainOnMe – cea mai cool provocare a verii, pe TikTok

Universal Music Romania si cinci creatori de continut de pe TikTok lanseaza provocarea „Rain On Me”, inspirata de melodia „Rain On Me”, colaborarea dintre Lady Gaga si Ariana Grande.

In ton cu vremea din ultimele zile, @denismtr, @cristina_almasan, @louismflr, @lorevsn si @edibrandabura au fost cuceriti instant de melodia „Rain On Me” si au luat in serios provocarea din care nu lipseste ploaia. Cei cinci au postat pe conturile de TikTok video-uri amuzante, dar si coregrafii speciale, in legatura cu un fragment din melodie.

Pe langa cele cinci video-uri oficiale, userii aplicatiei TikTok pot crea orice tip de video care are in prim plan ploaia, folosindu-se in acelasi timp de hashtagul #RainOnMe, pentru a aparea in dreptul provocarii.

Single-ul „Rain On Me” este inclus pe albumul „Chromatica”, cel de-al saselea material discografic lansat de Gaga. Materialul include 16 track-uri si a debutat pe primul loc in topul iTunes din 58 de tari.

„Rain On Me” este cea mai de succes piesa de la inceputul anului pana in prezent, pe Spotify, ajungand instant pe primul loc, atat in SUA, cat si in alte 29 de teritorii. Videoclipul piesei „Rain On Me” a adunat peste 120 de milioane de vizualizari pe YouTube, in doar o luna de cand a fost lansat.

@louismflr

Prima persoana de la @ va scoate la un suc ❤️ #rainonme

♬ Rain On Me – Lady Gaga & Ariana Grande

@lorevsn

Care este ultimul emoji pe care l-ai folosit? 💕 #rainonme

♬ Rain On Me – Lady Gaga & Ariana Grande

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here