„Războiul depozitelor“ revine la History cu sezonul 9

History începe, cu data de 1 martie, să difuzeze al nouălea sezon al seriei de succes „Războiul depozitelor“. Episoadele vor fi transmise în fiecare marţi, de la ora 21.00.

History Channel - Razboiul Depozitelor“Războiul depozitelor” este serialul care dă constant dependenţă fanilor History. În fiecare episod, cumpărătorii sunt pregătiţi pentru noi emoţii intense, deoarece această vânătoare de comori le poate aduce o mică avere.

Pe întreg teritoriul Statelor Unite, proprietarii de depozite fie rămân în urmă cu plata chiriei şi trebuie să le abandoneze, fie uită complet de ele. Conţinutul acestor unităţi de depozitare trezesc interesul multora care vor să se îmbogăţească peste noapte.

Printre cei care licitează depozitele misterioase se află personaje interesante, precum tineri dornici de aventură şi colecţionari, sau echipe soţ-soţie care vor să facă un profit substanţial şi rapid. La finalul fiecărui episod, ei descoperă cu uimire, în spatele uşilor închise ale depozitelor, dacă au devenit un pic mai bogaţi sau dacă au cumpărat doar obiecte menite să ajungă în coşul de gunoi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here