Robert Downey Jr, cel mai bine plătit actor din lume în 2015

Revista americană Forbes a dezvăluit clasamentul celor mai bine plătiți actori, luând în considerare veniturile realizate de ei între 1 iunie 2014 și 1 iunie 2015. Robert Downey Jr este, pentru al treilea an consecutiv, în fruntea listei, cu 80 de milioane de dolari câștigați, sumă mai mare cu 5 milioane faţă de anul trecut.

bani actor robert downey jr

Actorul american își datorează veniturile îndeosebi personajului Tony Stark din ‘Iron Man’, rol pe care l-a reluat în ‘Avengers: Age of Ultron’, cu încasări de 1,4 miliarde de dolari. Al treilea film din seria ‘Captain America’, a cărui lansare este programată în 2016, promite și el să sporească veniturile actorului cu 40 de milioane de dolari, relatează Agerpres.

În clasamentul revistei Forbes, Robert Downey Jr este urmat de Jackie Chan (50 de milioane de dolari), Vin Diesel (47 de milioane), care beneficiază de succesul înregistrat de ‘Fast and Furious 7’, Bradley Cooper (41,5 milioane), Adam Sandler (41 de milioane) şi Tom Cruise (40 de milioane), reîntors pe marile ecrane cu ‘Mission Impossible: Rogue Nation’.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here