Robert Pascari şi Adrian Neacșu, printre concurenţii care vor urca pe scena „Românii au talent“ în a treia semifinală live

Orice moment magic începe cu o idee și, când ideea crește direct din suflet, ești invadat de o avalanșă de emoții. Eroii talentului duc spectacolul și mai departe, vineri, de la 20:30, în a treia semifinală live a celui mai tare show de divertisment, „Românii au talent“.

Robert Pascari romanii au talent semifinala

Robert Pascari, Manuel Chivari, Adrian Neacșu și Dumitru Sănduța fac parte dintre semifinaliștii care vor urca săptămâna aceasta pe scena talentului să încânte publicul cu momentele pe care le-au gândit pentru această etapă a competiției.

Robert Pascari a interpretat la preselecții melodia Big in Japan și le-a făcut tuturor o plimbare de neuitat în anii ’80. Robert a început să cânte la 6 ani, iar la 19 ani și-a dat seama că muzica este ceea ce își dorește să facă, așa că a participat la diverse concursuri de profil. Dezamăgit că nu era totul așa cum se aștepta, a luat o pauză de doi ani. În 2008 a venit în București de la Gura Humorului, în speranța că va găsi o trupă rock cu care să colaboreze. A reușit acest lucru, însă colegii lui nu acordau timpul necesar muzicii. După mai multe concerte prin țară, Robert a părăsit trupa și în 2010 s-a mutat la Londra, unde a locuit trei ani și a lucrat în construcții. S-a întors în România, iar în prezent face fotografii la diverse evenimente.

Manuel Chivari a reușit să o impresioneze pe Andra la preselecții, când a cântat perfect melodia Sunday morning și a convins-o pe jurată să apese butonul auriu pentru el și să-l trimită direct în semifinale. Manuel este convins că talentul l-a moștenit din familie: bunicul lui cânta la acordeon, tatăl a fost trompetist în fanfară, iar mama sa a cântat în corul bisericii. Familia l-a încurajat să își dezvolte latura artistică și, deși cânta prin casă de mic, la 14 ani a început să studieze muzica. Au urmat diverse spectacole la care a participat, la nivel local. Manuel este din Carei, unde locuiește împreună cu mama sa, care îl sprijină în ceea ce își dorește să facă.

Adrian Neacșu a venit la preselecții decis să ridice sala în picioare. Acordurile lui la chitară clasică i-au adus aplauze și aprecieri din partea juraților. Adrian are 17 ani și este din Craiova. La dorința tatălui său, care își dorea ca băiatul să facă muzică, a început clasa întâi la Liceul de arte Marin Sorescu, unde a studiat timp de patru ani. În clasa a cincea a descoperit chitara clasică și a hotărât să studieze doar acest instrument. A participat la foarte multe concursuri, pe care le-a câștigat. Concurentul își dorește să se afirme pe plan profesional, să aibă posibilitatea de a investi într-un studio și să își îndeplinească visul de a cânta pe marile scene ale Europei.

Dumitru Sănduța a prezentat în etapa preselecțiilor un număr incredibil de forță. El a executat perfect elemente de gimnastică și a făcut flotări sprijinit de sticle. Concurentul are 19 ani, vine din Republica Moldova și este sportiv de când se știe, dar ideea de workout i-a venit când era în clasa a șasea, în momentul în care un vecin a montat o bară în apropierea casei sale. A început cu tracțiuni și a continuat cu tot felul de exerciții care mai de care mai complicate. În paralel cu școala a muncit în construcții, iar în timpul liber se antrena, căutând exemple pe internet. Dumitru mai are un frate de 4 ani, care își dorește să facă sport, și o soră de 17 ani, tot sportivă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here