SAGA Festival o aduce in premiera in Romania pe Nicki Minaj

Organizatorii SAGA Festival ne surprind placut cu anuntul prezentei superstarului Nicki Minaj la editia din acest an. Asadar, la inceputul lunii iulie, pe aeroportul Romaero din Bucuresti vom avea parte de un show de neuitat din partea celei care este supranumită „regina muzicii hip hop”.

Cine este Nicki Minaj

Nicki Minaj este o rapperiță, cântăreață, compozitoare și actriță americană, cunoscută pentru stilul ei distinctiv și influența sa puternică în industria muzicală. Născută ca Onika Tanya Maraj pe 8 decembrie 1982, în Port of Spain, Trinidad și Tobago, ea și-a petrecut copilăria în Queens, New York, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii la vârsta de cinci ani.

Minaj și-a început cariera muzicală ca rapperiță și a devenit cunoscută pentru versurile sale rapide, flow-ul său agresiv și personalitatea ei puternică pe scenă. Ea și-a lansat primul album de studio, „Pink Friday”, în 2010, care a fost un succes comercial și a stabilit-o ca una dintre cele mai importante și influente figuri din muzica hip-hop și pop.

De-a lungul carierei sale, Nicki Minaj a lansat mai multe albume de succes, inclusiv „Pink Friday: Roman Reloaded” (2012), „The Pinkprint” (2014) și „Queen” (2018). Ea a fost recunoscută pentru hit-uri precum „Super Bass”, „Anaconda”, „Starships” și multe altele. Minaj a colaborat, de asemenea, cu o serie de artiști de renume, contribuind la numeroase piese de succes.

Pe lângă cariera sa muzicală, Nicki Minaj a apărut și în mai multe filme și emisiuni TV, și a fost activă în industria modei și a afacerilor. Ea este cunoscută pentru personalitatea ei excentrică și pentru promovarea independenței și puterii femeilor în muzică și în viața de zi cu zi.

Armin Van Buuren – primul headliner anuntat pentru Saga Festival 2024

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here