VIDEO Şapte comedii care te vor face sa mergi la cinema în vara aceasta

Eşti pasionat de filmele de comedie? Se anunţă porţii duble de râs în sălile de cinema, datorită numeroaselor comedii care pot fi urmărite în această perioadă. „Vânătorii de fantome”, “Partenere pentru Mike şi Dave”, „Mame bune şi nebune”, „Singuri acasă”, „Petrecerea Cârnaţilor”, “War Dogs: tipii cu arme” sau „Nouă vieţi” sunt câteva dintre filmele care te vor binedispune şi care îţi vor aduce numeroase premii în luna august la Cinema City.

war dogs cinema city

Pentru al şaselea an consecutiv, Cinema City a lansat campania de vară care aduce peste 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele şi merg la cinema în luna august, în toate cele 23 de locații din ţară.

Şapte motive în plus să mergi la cinema:

1. Cei mai amuzanţi actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, se reunesc pentru a lupta împotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul. Adună-ţi prietenii şi urmăriţi aventura personajelor amuzante din „Vânătorii de fantome”.

2. Fraţii petrecăreţii Mike şi Dave se văd nevoiţi să îşi găsească două partenere perfecte pentru nunta surorii lor din Hawaii, însă dau peste două fete mai sălbatice decât ei doi la un loc. Urmăreşte-le escapada nebună în “Partenere pentru Mike şi Dave”.

3. Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt trei mame suprasolicitate si subapreciate care se hotărăsc să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Distrează-te şi tu alături de ele, în „Mame bune şi nebune”.

4. Max, animalul de companie perfect, duce o viață idilică până când stăpânii aduc acasă un alt câine, iar viaţa lui Max este întoarsă cu susul în jos. Descoperă ce fac animalele de companie când rămân singure acasă în filmul de animaţie „Singuri acasă”.

5. Primul film de animaţie pentru adulţi ne arată ce li se întâmplă produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor. Urmăreşte-le încercarea de a evada din bucătărie în comedia „Petrecerea Cârnaţilor”.

6. Doi prieteni din Miami descoperă o idee de afacere profitabilă şi ajung să liciteze pentru contracte cu armata americană, iar lucrurile scapă de sub control când cei doi încep să facă afaceri cu armata din Afganistan în “War Dogs: tipii cu arme”.

7. Un om de afaceri de succes se trezeşte prins în corpul pisicii cumpărate cadou pentru aniversarea fiicei sale. Descoperă cum se va transforma afaceristul fără sentimente în „Nouă vieţi”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here