Sculptură în săpun, dresură de căței și demonstrație de majorete, la „Next Star“

Dresură de căței, sculptură în săpun, muzică, dar și demonstrație de majorete, joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru și jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa.

Sculptura in sapun

O ediție în care Pepe va acorda cel de-al doilea Golden Star al sezonului. Cine va fi concurentul care astfel ajunge direct în marea finală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție, vine la “Next Star” Katia, o fetiță de zece ani, din Cluj, care își va interpreta propria compoziție. De altfel, Katia a compus deja patru piese și este, astfel, cel mai tânăr compozitor din România. Ce surprize au pregătit pentru ea juratul CRBL și invitatul serii, Mihai Morar, de la Radio Zu, telespectatorii vor vedea joi, de la ora 20.30.

Tot atunci, Ioana (9 ani) va veni în fața juraților cu o dresură de căței, iar prietenii ei necuvântători Roco și Jimmy, care vor urca pe scenă alături de ea, îi vor impresiona pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. O altă concurentă a acestei ediții este Gabi (14 ani, din București), care se va prezenta în fața juriului cu o demonstrație de sculptură în săpun, după o tehnică originară din Turcia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here