„Selfie 69“ va intra pe 16 septembrie în cinematografele din România

Indecent de romantic și feelingos de sexy, „Selfie 69“ te provoacă la o supradoză de comedie: din 16 septembrie intră în cinematografele din toată țara cel mai recent film al regizoarei Cristina Iacob, autoarea lui „Selfie“, cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și cel mai bun debut regizoral de după 1989.

Marineci„Selfie 69“ it’s a fucking love-story! Sau, mai degrabă, a love-fucking-story! De aceea, nu este recomandat părinților cu prejudecăți, puritanilor moraliști și ipocriți, maneliștilor sau fanilor lui Fuego! După marele succes al lui „Selfie“, aşteptările de la „Selfie 69“ sunt foarte mari! Iar filmul va duce performanța la următorul nivel de distracție la cinema!

Din 16 septembrie, „Selfie 69“ spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea. Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune şi nebune din „Selfie“, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile?! Așa că, plecate de acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă.

După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau! Și, dacă se lasă și cu finalizare (căsătorie), asta rămâne de văzut din 16 septembrie, în cel mai așteptat film al anului!

Cert este că iubirea învinge întotdeauna! Dar aici sunt două condiții absolut necesare: materialul uman să fie bun, iar sexul să fie nebun! Iar cuplul Mihai (Levent Sali) + Basarabeanca de Hollywood (Silvia Busuioc) ilustrează cum nu se poate mai intens acest Yin şi Yang al vieții împlinite prin iubire adevărată!

Alt upgrade față de „Selfie“ îl reprezintă apariția unor personaje insolite precum Femeia Bilă, Gulie sau Elvis, care vor aduce un plus de adrenalină gangsta-style!

Astfel, cei trei ”masculi feroce” din „Selfie“, Magi (Vlad Logigan), Alex Călin (Brain)și Levent Sali (Mihai) vor ajunge în vizorul unei periculoase rețele de traficanți de carne vie a cărei Șefă Supremă e interpretată de legendara Maia Morgenstern, într-un rol provocator și atipic pentru prestigioasa ei carieră.

Alături de actorii de mai sus, în film joacă Alina Chivulescu (Cecilia), într-o relație de tango cu mișcări păcătoase cu Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu), Dorina Chiriac, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de o serie de actori la început de drum sau consacrați, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. „Selfie 69“ este produs si distribuit de Zazu Film. Din 16 septembrie, în cinematografe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here