Şerban Copoţ devine o şopârlă pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş“

Cunoscut pentru cariera sa muzicală, în care timp de foarte mulţi ani a activat sub pseudonimul de Hienă în trupa Animal X, Şerban Copoţ devine din 2 octombrie o şopârlă în animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş“.

Serban Copot Jacko Blinky Bill

„Visez de foarte mult timp să îmi împrumut vocea unui film animat, aşa că pot spune că mi s-a împlinit o dorinţă odată cu lansarea lui ‘Blinky Bill’. Personajul pe care îl interpretez eu, Jacko, este o şopârlă trăsnită, pentru care am avut foarte mult de lucrat cu vocea şi a fost nevoie să reproduc tot felul de maimuţăreli, la care eu mă pricep în general“, a spus Şerban Copoţ.

Jacko este o şopârlă australiană cu guler căreia îi place la nebunie să se distreze, motiv pentru care este şi un reputat comediant. Celebru pentru viteza cu care vorbeşte, Jacko trăieşte pe o stâncă în pustietate. Naiv din fire, el îşi doreşte cu disperare să-şi facă prieteni, iar visul său va deveni realitate în momentul în care îi vor veni în ajutor Blinky şi Nutsy.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here