Sergiu Chirilă şi Resciebelle Santiago, printre concurenţii care urcă pe scena „Românii au talent“ în a patra semifinală

Concurenții celei de-a patra semifinale „Românii au talent“ se pregătesc să le aducă telespectatorilor vinerea aceasta, de la 20:30, un show extraordinar și momente care îi pot duce în finală și în lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Sergiu Chirila romanii au talent semifinala

Sergiu Chirilă, Gabor Orban-Barra, Frații Adrian și Resciebelle Santiago sunt patru dintre cei 12 semifinaliști care vor urca săptămâna aceasta pe scena talentului și vor face tot posibilul să încânte jurații și publicul cu numerele complexe pregătite pentru această etapă a competiției.

Sergiu Chirilă a interpretat la preselecții melodia „Caruso“, dar i-a surprins pe toți în momentul în care a dansat breakdance în timp ce cânta. Sergiu are 28 de ani și este din Zalău. De mic a fost atras de muzică și dans, dar abia la 11 ani a început să practice breakdance-ul. A făcut parte dintr-o trupă, a participat la mai multe evenimente locale și naționale, iar la 16 ani, în timpul unui spectacol, trebuia să execute o săritură de final și, din cauza emoțiilor, s-a rotit în aer și a căzut. Din fericire nu s-a accidentat grav, însă a renunțat la dans pentru o perioadă. Un an mai târziu și-a înregistrat prima melodie, iar muzica l-a făcut să fie mai sensibil. A absolvit facultatea de Muzică de la Oradea și a lucrat în străinătate în domeniul agriculturii.

Gabor Orban-Barra l-a convins pe Andi Moisescu în etapa preselecțiilor să apese butonul auriu pentru el și să-l trimită direct în semifinale. Concurentul a prezentat atunci un moment de trial bike cu sărituri incredibile și elemente care i-au ținut pe toți cu sufletul la gură. Are 27 de ani și s-a născut în orașul Sfântu Gheorghe.

În copilărie, dacă nu era pe bicicletă, juca fotbal, baschet sau alerga împreună cu prietenii, sportul ocupându-i o mare parte din timp. A avut mai multe biciclete, dar niciuna nu a rezistat la acrobațiile pe care le făcea. Așa că, în anul 2000 părinții au hotărât că are nevoie de o bicicletă mai bună. În momentul de față, sunt 10 ani de când practică acest sport și are trei recorduri mondiale: la mersul cu spatele din elan și două la sărituri pe o roată. Speră că va face acest sport toată viața și că se va putea întreține din asta.

Resciebelle Santiago romanii au talent semifinala

Frații Adrian au îmbinat perfect la preselecții baletul cu breakdance-ul și elementele de parkour și i-au impresionat pe jurați cu talentul lor. Mihai și Cosmin au 19, respectiv 21 de ani și sunt din Constanța. Chiar dacă au avut o viață plină de greutăți și au crescut alături doar de tată, băieții au descoperit dansul, iar acest lucru le-a schimbat viața complet. Nu mai stăteau în casă să plângă, ci ieșeau afară și dansau. Cosmin a făcut dans modern, balet clasic și contemporan, iar Mihai a fost atras mai mult de street dance și parkour. Cosmin a luat premii importante la toate concursurile la care a participat și a reprezentat România la Youth American Grand Prix.

Resciebelle Santiago a venit la „Românii au talent“ din Filipine. Concurenta a interpretat la preselecții melodia „I will always love you“ și i-a vrăjit pe toți cu calitățile sale vocale remarcabile. Concurenta are 26 de ani și este cântăreață într-un local din Malaezia. Tatăl ei a murit când ea avea doar un an, așa că mama a fost nevoită să plece la muncă departe de casă și să o lase pe Resciebelle în grija bunicului.

Copilăria fetei a fost destul de grea, deoarece trebuia să facă treburile în casă și să meargă la școală. Când avea 12 ani, talentul i-a fost descoperit de o profesoară și atunci a început să ia lecții de canto. Viața i s-a schimbat atunci când, în Malaezia, l-a cunoscut pe iubitul său român care lucrează în același local.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here