Serialul „Vikingii“ revine la History cu noi episoade din cel de-al patrulea sezon

Drama „Vikingii“, un serial plin de catastrofe, răzbunare și moarte, revine la History din 8 ianuarie cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon. După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc „evenimente importante și cutremurătoare“.

vikingii-noi-episoade-2017

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni în afară de Seer nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate, pentru a vedea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex.

Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat, iar Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

„Se întâmplă foarte multe lucruri diferite. Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relații. Are și bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esență este o călătorie foarte, foarte emoțională. Am propulsat ‘Vikingii’ la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveștii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar și a fiilor săi“, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon.

Al cincilea sezon din „Vikingii“, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here