Serialul fenomen „House of Cards“, din 25 noiembrie, la Pro TV

Începând de miercuri, 25 noiembrie, PRO TV prezintă, în premieră în televiziunea din România, primul sezon al serialului care a făcut înconjurul întregii lumi, House of Cards – Culisele puterii.

Kevin-Spacey-House-of-Cards-Netflix

De luni până joi, de la 23:00, românii vor intra în culisele lumii politice din Statele Unite ale Americii, alături de captivantele personaje principale: Francis Underwood (Kevin Spacey) și Claire Underwood (Robin Wright). În România, serialul a fost disponibil chiar în anul lansării, pe voyo.ro, înainte ca telespectatorii americani să-l fi văzut la vreun post TV.

În setea pentru succes în plan politic, Francis Underwood nu se va opri de la nimic pentru a-și atinge obiectivele. Cu răsturnări de situație în fiecare episod, acest serial-dramă nu va înceta să surprindă telespectatorii prin modul în care prezintă strategiile și jocurile de culise adoptate din dorința unei persoane de a conduce lumea.

Serialul fenomen House of Cards a debutat pe 1 februarie 2013 în SUA, având 13 episoade și a fost considerat serialul anului după lansare. În cele 60 de minute ale fiecărui episod, puterea, ambiția, sexul, dragostea, lăcomia și corupția din Washington DC vor fi în centrul atenției, toate având un loc important în lumea politică din jurul personajelor din House of Cards.

Primul sezon al serialului a primit nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat în exclusivitate online care a avut un număr atât de mare de nominalizări Emmy. De asemenea, în 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award și Robin Wright a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță într-un serial pentru interpretarea din primul sezon.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here