Serialul „Las Fierbinţi“ debutează în aceeaşi seară cu „X Factor“

După ce Antena 1 a anunţat că debutul noului sezon „X Factor“ va avea loc pe 17 septembrie, cu o zi mai devreme decât „Vocea României“ şi decât se ştia iniţial, cei de la Pro TV au făcut şi ei o mutare. Astfel, serialul „Las Fierbinţi“ debutează cu o săptămână mai devreme decât trebuia şi se va duela direct cu show-ul trustului Intact.

Las FierbintiComedia va pune stăpânire pe România, în fiecare joi, de la 20.30. Timp de 2 ore, personajele vor fi suprinse în ipostaze senzaționale. Și în acest sezon, Bobiță, Dorel și Giani vor continua să stârnească hohote de râs cu afacerile orchestrate cu scopul de a se îmbogăți rapid, în timp ce Ardiles, Celentano și Firicel vor surprinde publicul cu problemele și cugetările existențiale.

Ca de fiecare dată, Vasile și Robi vor avea grijă de bunul mers al localității, în timp ce Aspirina și Gianina vor fi implicate în peripeții savuroase.

În această săptămână, fierbințenii vor avea de furcă cu un… vampir! Transformat brusc într-o creatură a nopții, Giani va băga spaima în localnici. Bobiță va lua inițiativa și se va alia cu prietenii lui pentru ucide duhurile rele care îl bântuiau pe Giani.

În tot acest timp, Robi este foarte preocupat de viața amoroasă, fiind extrem de atent la consilierea și sfaturile matrimoniale ale Aspirinei, care îi prezintă tipologiile de bărbați. Amorezat până peste cap, Robi o va cere în căsătorie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here