Serialul „Preacher“ va avea premiera pe AMC pe 30 mai

Noul serial extrem de așteptat „Preacher“ va avea premiera pe AMC luni, 30 mai, de la ora 04.00, apoi în reluare de la ora 23.00. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, în fiecare luni, precum toate serialele originale AMC, de la orele obișnuite, 04.00 și 23.00, simultan cu premiera din SUA.

preacher serial amc mai

„Preacher“, bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu același nume, ale lui Garth Ennis și Steve Dillon, populare în anii ’90, este o co-producție AMC și Sony Pictures Television.

Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen și Evan Goldberg și producătorul executiv și showrunner Sam Catlin.

„Preacher“ este un serial din genul dramă, supernatural, comedie neagră, care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită.

În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip, și cu un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

AMC SUA va difuza primul episod al serialului „Preacher“ în data de 22 mai. În săptămâna următoare, în SUA va fi sărbătoare națională, iar AMC va redifuza episodul pilot în data de 30 mai, oferindu-le telespectatorilor ocazia să revadă episodul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here