Show-ul „Românii au talent“ revine cu cel mai bun spectacol de televiziune

Cel de-al doilea weekend din an a fost unul plin de talent la București, unde sute de persoane din capitală, dar și din împrejurimi sau chiar de peste granițe au venit la hotel Ramada Bucharest Parc pentru preselecțiile celui mai iubit show de divertisment, „Românii au talent“.

Romanii au TalentDupă o toamnă plină, în care caravana s-a oprit în mai multe orașe din țară, sâmbătă și duminică au fost alese ultimele talente pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii. Români dornici de afirmare, plini de entuziasm și energie, dar și emoționați au arătat tot ce au avut mai bun în ultima fază de selecție a noului sezon.

Momente de belly dance, balet, dans acrobatic, dans robotic, dans african, stand-up comedy, operă, contorsionism, gimnastică, popping, pictură sau instrumentiști, cântăreți, laser boy și multe alte talente care s-au făcut remarcate cu această ocazie vor putea fi văzute și aplaudate în curând de o țară întreagă.

Concurenții au venit la preselecțiile din acest weekend însoțiți de prieteni sau familie, dar printre susținători s-au aflat și doi dintre finaliștii sezonului trecut Românii au talent, Bogdan Bolohan și magicianul Robert Tudor. Cei doi au venit să-i încurajeze pe noii înscriși și să le ureze mult succes în competiție.

“Acest concurs a fost o provocare foarte mare pentru mine, a fost cel mai tare moment din viața mea, a însemnat totul pentru mine! M-am bucurat să văd atât de multe persoane cu dorință de exprimare și cu foarte mult talent! Le doresc tuturor celor care au participat la preselecțiile Românii au talent multă baftă și încredere în sine. Această competiție este șansa lor! Să fie siguri de asta!”, a declarat Bogdan Bolohan.

Și Robert Tudor a fost încântat să vadă noile talente ale României și a spus: “Românii au talent, pentru mine, reprezintă cea mai mare oportunitate de a te afirma, de a deschide porți închise și de a ieși din anonimat dacă ai talent. Vreau să-i încurajez pe cei care participă la Românii au talent, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Sfatul meu este să te bucuri, să zâmbești, să-ți arăți talentul și să spui cine ești, indiferent din ce sat sau oraș din România vii. Bucură-te omule, pentru că niciodată nu te vor mai vedea milioane de oameni!”.

În curând, românii vor putea urmări un spectacol desăvârșit și foarte multe momente incredibile create de sutele de persoane talentate, dar și de membrii juriului, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, împreună cu carismaticii Smiley și Pavel Bartoș.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here