Show-ul „Românii au talent“ revine pe 19 februarie cu un nou sezon

Din 19 februarie, cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, revine cu cel de-al șaselea sezon!

Juriul Romanii au TalentDupă ce, timp de câteva luni, au străbătut țara în lung și-n lat pentru a găsi talentul autentic în toate formele sale, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, împreună cu Smiley și Pavel Bartoș, sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil.

Mii de oameni au venit la preselecții și s-au prezentat în fața juriului cu speranța că vor reuși să demonstreze că talentul lor merită să obțină 3 sau 4 de DA și să meargă în etapa urmăroare a competiției, dar numai câteva sute au impresionat.

Momente incredibile de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresură de animale, stand-up comedy, pictură, iluzionism, construcții roboți, arte marțiale, bike trial, dar și multe altele vor putea fi urmărite de români în fiecare vineri, începând din 19 februarie, de la 20:30.

Cu toate că foarte multe dintre momentele aduse pe scenă de concurenți i-au făcut pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare și să aplaude, doar patru au reușit să-i determine pe jurați să apese butonul auriu și să-i trimită direct în semifinale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here