vineri, iulie 19, 2024
AcasăTIMP LIBERSony a lansat noua gamă de produse audio cu bass profund

Sony a lansat noua gamă de produse audio cu bass profund

Sony a lansat noua gamă de produse audio cu bass profund. Sistemul de sunet unitar de mare putere și boxele wireless portabile vin în completarea seriei de căști Sony EXTRA BASS, ideale pentru utilizatorii aflați constant în mișcare.

Sony GTK-XB7

Sistemul unitar cu bass spectaculos oferă un răspuns în frecvență joasă optim cu ajutorul celor două woofere de 16 cm. Tehnologia EXTRA BASS de la Sony folosește DSP (Procesarea Digitală a Semnalului), care procesează frecvențele în funcție de sursă și care păstrează, în același timp, calitatea audio, oferind un bass profund și puternic, ideal pentru ascultarea pieselor electronice și dance.

Sistemul Multi Layout permite poziționarea XB7 vertical sau orizontal, oferind același sunet stereo clar, indiferent de alegere. Funcția „Speaker Add” permite cuplarea unei unități secundare XB7 prin Bluetooth și dublarea puterii sistemului audio.

Funcția One-touch permite audiția pieselor și playlist-urilor prin Bluetooth cu o singură atingere a telefonului sau a tabletei cu NFC. Mai mult, utilizatorii pot adăuga efecte de DJ controlate cu ajutorul aplicației pentru mobil SongPal. Sistemul audio dispune de asemenea de o intrare pentru a conecta MP3 player-ele sau orice altă sursă audio.

Boxele wireless portabile SRS-XB3 și SRS-XB2 dispun de un buton dedicat EXTRA BASS pentru a anima petrecerile. Modelul XB3 include o serie de tehnologii dedicate pentru obținerea unui bass profund, într-o carcasă de dimensiuni reduse. Printre acestea se numără noul difuzor full range de 48 mm, DSP-ul unic Sony care aplică procesele optime de compresie pentru nivelul fiecărei piese, o baterie de mare capacitate și radiatoare duale pasive pentru a completa gama de bass.

Cântărind doar 930 de grame, cu dimensiuni reduse care permit portabilitatea acestora, noile boxe au o autonomie a bateriei de 24 de ore de utilizare wireless neîntreruptă.

SRS-XB2 are dimensiunea unei palme dar oferă un sunet puternic, la o greutate de doar 480 de grame. În plus, dispune de un difuzor full range de 42 mm de ultimă generație. Magneții extra puternici oferă un bass pur, iar diafragma ușoară îmbunătățește nivelurile de presiune ale sunetelor. XB2 include tehnologia DSP de la Sony și un radiator pasiv care generează o presiune acustică ridicată și un bass de impact. O reîncărcare de patru ore oferă 12 ore de utilizare wireless neîntreruptă.

Ambele boxe wireless pot fi utilizate în multiple variante. XB3 este un cameleon al petrecerilor; poate fi poziționat orizontal sau vertical, în funcție de spațiu. Atât XB2 cât și XB3 permit conectarea wireless a două boxe folosind funcția „Speaker Add” pentru sunete și mai puternice; modul Double va reda muzica prin două difuzoare simultan, iar modul Stereo o va reda în regim stereo. În plus, lichidele nu mai sunt o problemă, datorită rezistenței la apă. Cu conexiunea NFC one-touch Bluetooth® este suficient să atingi boxa cu telefonul sau cu dispozitivul de pe care asculți muzică, iar boxele încep să redea melodiile tale preferate.

MDR-XB650BT este cea mai nouă componentă a seriei de căști Sony EXTRA BASS, fiind compatibilă Bluetooth®. Cu ajutorul unității driver de 30 mm exclusivă pentru această gamă, a amplificatorului de bass încorporat și a diafragmei dedicate EXTRA BASS, căștile oferă note foarte realiste, care redau fidel ritmul și senzația de bass.

Conexiunea One-touch Bluetooth® și opțiunea de redare NFC permit renunțarea la cabluri, păstrând calitatea premium a audiției chiar și în regim wireless, cu ajutorul codecurilor AAC și aptX® Bluetooth®.

Căștile au un design creat pentru redarea unui bass profund și includ o suprafață de contact mai mare, care asigură o stabilitate adecvată. Pad-urile pentru urechi au o textură moale și o formă care permite mularea pe piele pentru confort și sunet echilibrat. Designul elementelor pivotante permite plierea căștilor pentru transport și depozitare ușoară.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.