Spectacolul „Alcool“, realizat pe muzica Adei Milei, are loc pe 15 februarie la Teatrul Nottara

Teatrul Nottara a programat pentru miercuri, 15 februarie 2017, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu, „Alcool“, un spectacol realizat de regizorul Mihai Măniuțiu pe versurile lui Ion Mureșan și muzica Adei Milea.

Alcool. foto Adi Bulboacă

„Am lucrat cu mare plăcere la ‘Alcool’. Chiar dacă afirmația mea sugerează oareșice plăceri bahice, ea se referă, în realitate, la întâlnirea, pe absolută trezie, cu atât de captivantele cântece compuse de Ada Milea, pe versurile totodată abrupte și translucide ale poetului Ion Mureșan. Nu e prima oară când stilul Adei Milea, felul în care ea raportează cuvântul la sonurile muzicale mă cucerește și mă inspiră. Acestei întâlniri i se adaugă aceea cu o trupă exemplară de actori, o trupă, aș zice, ideală pentru acest spectacol.

Expresivitatea corporală, în același timp noduroasă și fluidă a Vavei Ștefănescu, finețea poantilistă, cu reale sugestii de abis interior, a jocului lui Alexandru Jitea, naivitatea însorită, plină de culoare, a personajului creat de Ioana Calotă, melancolia umbroasă, cu bine dozate accente jubilatorii, a lui Gabriel Răuță, abureala plină de farmec a Crenguței Hariton, intervențiile decis-scorpionice, de forță, ale Adei Navrot, alături de prestația impecabilă a muzicienilor Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Alexandru Neagu și Vladimir Ivanov, mi-au prilejuit o mare bucurie. Ceea ce le doresc și spectatorilor“, a spus Mihai Măniuțiu, regizorul spectacolului.

Biletele pentru spectacolul „Alcool“ se pot achiziționa online, direct de pe site-ul Teatrului Nottara, nottara.ro, dar și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului, la următoarele prețuri: 29,16 lei, 34,56 de lei și 47,52 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here