Spectacolul „Freak Show“, cu Florin Piersic junior, va avea două reprezentaţii pe 28 decembrie

Zilele dintre Crăciun și Revelion pot fi petrecute împreună cu familia sau prietenii, într-un mediu relaxant în care umorul fin reprezintă cel mai savuros ingredient al unei seri reușite. Iubitorii de teatru din Capitală au optat deja pentru ”Freak Show”, spectacolul programat luni, 28 decembrie, la Sala Pictură a Teatrului Național București, de la ora 20.00.

Afis_Freak_Show_TNB_soldout

Întâlnirea propusă de Florin Piersic junior s-a bucurat de succes, rezervările și biletele puse în vânzare s-au dovedit a fi insuficiente. Astfel, la cererea publicului, one-man show-ul ”Freak Show” va fi prezentat publicului spectator și la matineu.

Noua reprezentație a spectacolului ”Freak Show” va avea loc luni, 28 decembrie, la Sala Pictură a Teatrului Național București, începând cu ora 17.00.

Persoanele interesate își pot procura biletele de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la Librăria Mihai Eminescu, și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, 30 lei la Cat.II și 50 lei pentru Cat.I.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, „Freak Show“ este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor, acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here