„Spectre“, filmul în care James Bond este bântuit de trecut

Cel de-al 24-lea film din franciza britanică „James Bond“, care este cea de-a patra peliculă cu Daniel Craig în rol principal, readuce în atenţie trecutul agentului 007.

james bond spectre 2015 film

Acţiunea filmului „James Bond: Spectre“ se desfăşoare în mai multe colţuri ale lumii, precum Londra, Roma, Mexico City, Tangier, Sahara şi Austria. În aceste zone, urmăririle specifice francizei cu Daniel Craig în rol principal nu lipsesc, fiind duse, uneori, la extrem.

James Bond îşi începe aventura din „Sprectre“ în Mexico City, chiar de Ziua Morţilor, unde trebuie să oprească un atentat cu bombă şi să-l ucidă pe cel care pune la cale totul. De aici, Bond se întoarce la Londra doar pentru câteva ore, pentru a pleca apoi spre Roma, unde îi salvează viaţa frumoasei Lucia Sciarra (Monica Bellucci), care, bineînţeles, se îndrăgosteşte de agentul 007. Datorită ei, James Bond se infiltrează într-o organizaţie criminală care este condusă de o persoană foarte apropiată agentului britanic şi despre care toată lumea ştia că a decedat.

După ce pleacă din Italia, agentul 007 îşi continuă aventura în jurul lumii şi promite să o protejeze pe Madeleine Swann (Lea Seydoux), fiica unui fost duşman de-al lui. James Bond se şi îndrăgosteşte de aceasta, care îi rămâne alături celui mai faimos agent secret al lumii.

spetre bond 2015

Chiar dacă pe tot parcursul filmului se fac trimiteri către vechile pelicule „James Bond“, iar agentul 007 este bântuit de trecut, finalul este unul aşteptat, dacă ne gândim la declaraţiile lui Daniel Craig care anunţa nu demult că s-a săturat să interpreteze rolul lui James Bond.

Deşi este puţin cam lung şi nu se ridică la nivelul celorlalte pelicule cu Daniel Craig în rol principal, „Spectre“ este unul dintre filmele ce nu trebuie ratate în acest sfârşit de an.

Filmul este distribuit de Forum Film România, iar premiera are loc pe 6 noiembrie 2015, odată cu lansarea internaţională, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here